4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Co prawda jestem całkowicie spoza tematu kota, ale może to i dobrze? Co myślicie o robieniu kota utleniając p-efkę perhydrolem? można by albo dokładnie odmieżyć ilość h2o2 albo pozostałe h2o2 jakoś zredukować bez psucia kota? Np elektrolizą? Elektroliza rozłożyła by metkata? Spoza tematu warto tylko raz spróbować kota?
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Pan Marcin pisze:
Spoza tematu warto tylko raz spróbować kota?
Warto spróbować, ale iv, żeby poczuć tego zajebistego kopa i nie poczuć tego zjebanego zjazdu. Ale zapewne nie skończyło by się na jednym razie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Próbuję sobie wmawiać lęk do igieł żeby w przyszłości nie walić helu itd i nie popłynąć. Jak już to oralnie. A co powiesz o tym przepisie na kota?
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
A co ma wspólnego walenie kota iv z helem iv. Jeżeli ktoś się nie bawi w opiaty to walenie kota iv tego nie zmieni.
A o tym przepisie nic nie powiem bo z chemi jestem cienki, co prawda miałem 4 ale to przez to, że dobre ściągawki miałem :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Wiesz, nie o to mi chodzi. Generalnie umiejętność walenia i.v jest pomocna przy waleniu helu, tyle to ma ze sobą wspólnego. Z resztą, pewnie po przyjęciu czegoś i.v by mnie zżerały wyrzuty sumienia przez długi czas. Co do tematu, tak sobie myślę... Przepis na wyciągnięcie czystej p-efki już gdzieś widziałem, więc wystarczy do 720mg pseudoefedryny, wlać 331mg 30% perhydrolu, zostawić do przereagowania. Wsadzić palec w roztwór i poczekać aż reszta nadtlenku wodoru utleni nam palca. Tak przygotowany roztwór będzie zawierał r-r kota z wodą i śladowymi ilościami utlenionego naskórka. Mam nadzieję że dobrze obliczyłem ilość perhydrolu.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Na chuj tak kombinowac? Qp se manganian i git.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 294 / 11 / 0
Może masz rację, ale taka synteza była by czysta, i szybka. Można kupić dużo sudafedów wyekstrahować naraz, i można robić koty w 10 min
  • 2013 / 84 / 0
Jak dasz rade cos opatentowac to pisz, tutaj raczej nikt Ci nie pomoze w kwestiach chemicznych.
  • 294 / 11 / 0
Kurcze no, niby mam wszystkie odczynniki po bracie(nawet kostka trotylu gdzieś się wala) ale ja raczej nie idę w stronę stymulantów, tylko psychodelików. Zrobię tego kota według mojego przepisu to i tak nie będę miał porównania do przepisu z nadmanganianem bo go nie użyję... Wyjdzie w praniu.
  • 2013 / 84 / 0
gowno ci wyjdzied bedzisesz napierdalal elektrolit dzieciaq
Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.