Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Myślę, że już nawet 5 dni w ciągu 1g potrafią wywołać takie efekty. Trzęsienie się, uczucie zimna i na odwrót. Brak celu w życiu, nuda. Tak to wygląda w przypadku 25 letniej, 55 kilowej kobiety.
Teraz znowu pojawia się opcja załatwienia Tramalu i klonów, będzie to około 20 gram ale teraz będe uważał i nie wjebie się znowu. A na dzień dzisiejszy kończe ciąg kodeinowy i serialnie nie wiem ile on trwa ale liczyć trzeba w miesiącach, dziś jest pierwszy dzień i powoli robi się chujowo. :'(
userd pisze: [...] Też qrwa uważam że w butli 96 ml czają się demony ]
userd pisze: Teraz znowu pojawia się opcja załatwienia Tramalu i klonów, będzie to około 20 gram ale teraz będe uważał i nie wjebie się znowu. A na dzień dzisiejszy kończe ciąg kodeinowy i serialnie nie wiem ile on trwa ale liczyć trzeba w miesiącach, dziś jest pierwszy dzień i powoli robi się chujowo. ]
Wiesz dobrze, że skończy się to tak : Wjebiesz tramal w czasie o połowę od zamierzonego, do tego będziesz dokładał kodę. Zaczniesz liczyć kiedy zostanie parę sztuk klonów, ale nie jesteś sam i przyznam się, że jeśłi mam tramal to muszę do wciąć, środek o dużym potencjale uzależniającym.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ciekawe dlaczego producent nie zaokrąglił do 100 ? Trochę dziwna sprawa :-) 96 hehe
userd
będzie to około 20 gram ale teraz będe uważał i nie wjebie się znowu.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Heh... Jak na razie trzeci dzien odstawienia po 4 miesiacach.
Pozdrawiam.
Od jutra rzucam.
Male dawki 100-200 mg przez 2 miesiac. Skret okrutny od bezsennosci, przez nadpobudliwosc po pocenie sie.Łacznie z ostrymi zapaleniami drog oddechowych poprzez blokowanie odruchu kaszlowego (z gory na dol i tam juz zostawalo...).Benzo pomagaly na krotko, glownie mj ratowala sytuacje - mozna bylo spac.Minelo po tygodniu.
Drugi po ponad miesiacu nie brania, dawki do 300mg co drugi dzien pozniej codziennie.Przy zejsciu z dawek co 50mg utrzymywly sie tylko naprzemienne uczucie zimna i ciepla.Oczywiscie katar, zapalenie spojowek.Wycienczony organizm.
Trzeci po ponad 3 miesiacach brania dawki do 300mg codziennie, zchodzenie z dawek codziennie o 12,5 mg moze to smieszne ale od 300mg do 0 mg dalo najlepsze rezultaty, zadnego skreta.
Obecnie drugi dzien bez po miesiacu dawek do 400mg dziennie, odstawienie bez schodzenia z dawek.Objawy jak przy pierwszym skrecie.MJ uspokaja plus leki OCT na infekcje, katar, bol.
Mam nadzieje, ze nastepnego nie bedzie chociaz tramal to bardzo dobra substancja do pracy - dobrze napedza.
Relaksowac sie wole w inny sposob.
Trzymam kciuki za odstawiajacych.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.