Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
u mnie jest inaczej ,po tramalu nie mam aż tak mocnych objawów odstawiania ,zdarzało się ze spędzałem po 3 dni na kiblu raz głową i dupą na desce ale to jest do wyczymania w porównaniu do tego co odczuwam bo dłuższych ciągach kodeinowych.

Myślę, że już nawet 5 dni w ciągu 1g potrafią wywołać takie efekty. Trzęsienie się, uczucie zimna i na odwrót. Brak celu w życiu, nuda. Tak to wygląda w przypadku 25 letniej, 55 kilowej kobiety.
tak ale to najdelikatniejsze efekty odstawiania,w przypadku tramalu to można śmiało wytrzymać i nie jest to takie i intensywne jak w przypadku zażywania kodeiny tam odstawienie jest kurewsko przejebane ,leki przeciwbólowe pomagają tylko na chwile w bólach mięśni a z resztom to ja sam nie wiem jak sobie radzić ,jedyne dobre rozwiązanie w obu przypadkach to jest pic alkohol.
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2009 przez Hanka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Poczytałem sobie Wasze posty i miałem dokładnie tak samo ;] Te same objawy odstawienne (niemożność wysiedzenia w miejscu nierówne bicie serca, stres, katar, sraka, fatalne samopoczucie i taki dziwny ból całego ciała) i ten sam schemat ciagu. W moim przypadku były to dwa tygodnie podczas których znikła butla 96 ml. Też qrwa uważam że w butli 96 ml czają się demony :-D Do tego robiłem miksy z kodą i Xanaxem, skończyło się to taką deprechą, że aż powiedziałem o tym rodzinie :blush: Oczywiście teraz żałuje, że im się przyznałem ale jeszcze w zeszłym roku o tej samej porze było strasznie nieciekawie -płakałem na tym forum i nie tylko :blush: :nuts:
Teraz znowu pojawia się opcja załatwienia Tramalu i klonów, będzie to około 20 gram ale teraz będe uważał i nie wjebie się znowu. A na dzień dzisiejszy kończe ciąg kodeinowy i serialnie nie wiem ile on trwa ale liczyć trzeba w miesiącach, dziś jest pierwszy dzień i powoli robi się chujowo. :'(
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
userd pisze:
[...] Też qrwa uważam że w butli 96 ml czają się demony ]
Ciekawe dlaczego producent nie zaokrąglił do 100 ? Trochę dziwna sprawa :-) 96 hehe
userd pisze:
Teraz znowu pojawia się opcja załatwienia Tramalu i klonów, będzie to około 20 gram ale teraz będe uważał i nie wjebie się znowu. A na dzień dzisiejszy kończe ciąg kodeinowy i serialnie nie wiem ile on trwa ale liczyć trzeba w miesiącach, dziś jest pierwszy dzień i powoli robi się chujowo. ]

Wiesz dobrze, że skończy się to tak : Wjebiesz tramal w czasie o połowę od zamierzonego, do tego będziesz dokładał kodę. Zaczniesz liczyć kiedy zostanie parę sztuk klonów %-D , ale nie jesteś sam i przyznam się, że jeśłi mam tramal to muszę do wciąć, środek o dużym potencjale uzależniającym.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Ciekawe dlaczego producent nie zaokrąglił do 100 ? Trochę dziwna sprawa :-) 96 hehe
a ja się zastanawiam dlaczego jeszcze nie zrobili wersji dla narkomanów 500 ml z takim kranikiem przykładasz do ust i pijesz.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
userd
będzie to około 20 gram ale teraz będe uważał i nie wjebie się znowu.
Ta, jasne na pewno sie nie wjebiesz. Jak juz jestes wjebany w kode, a to tylko zamiennik. Nawet gdybym wylapal wszystkie smerfy na tym forum %-D nie uda ci sie. Sory gregory, ale pochloniesz to w mig.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Taa.. ja miałem 10g poltramu i poszło to w 3 dni :]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Dzisiaj wróciłem z pracy zza graniczy :cool: . Po miesięcznej przerwie 200mg tramadolu poskładało mnie jak 1 g w ciągu :cool:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cji »
Powiedzcie mi, czy w ramach objawow abstynencyjnych oprocz dretwienia konczyn odczuwacie pieczenie dloni? Takie wrazenie, jakby rece zgrabialy na mrozie i wejsc do goracego pomieszczenia...

Heh... Jak na razie trzeci dzien odstawienia po 4 miesiacach.

Pozdrawiam.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
heh mi sie najlepiej pije % po tramalu i wiem ze zdrowe to nie jest ale ćpanie tez nie
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dagona »
Pierwszy skret
Male dawki 100-200 mg przez 2 miesiac. Skret okrutny od bezsennosci, przez nadpobudliwosc po pocenie sie.Łacznie z ostrymi zapaleniami drog oddechowych poprzez blokowanie odruchu kaszlowego (z gory na dol i tam juz zostawalo...).Benzo pomagaly na krotko, glownie mj ratowala sytuacje - mozna bylo spac.Minelo po tygodniu.
Drugi po ponad miesiacu nie brania, dawki do 300mg co drugi dzien pozniej codziennie.Przy zejsciu z dawek co 50mg utrzymywly sie tylko naprzemienne uczucie zimna i ciepla.Oczywiscie katar, zapalenie spojowek.Wycienczony organizm.
Trzeci po ponad 3 miesiacach brania dawki do 300mg codziennie, zchodzenie z dawek codziennie o 12,5 mg moze to smieszne ale od 300mg do 0 mg dalo najlepsze rezultaty, zadnego skreta.
Obecnie drugi dzien bez po miesiacu dawek do 400mg dziennie, odstawienie bez schodzenia z dawek.Objawy jak przy pierwszym skrecie.MJ uspokaja plus leki OCT na infekcje, katar, bol.

Mam nadzieje, ze nastepnego nie bedzie chociaz tramal to bardzo dobra substancja do pracy - dobrze napedza.
Relaksowac sie wole w inny sposob.

Trzymam kciuki za odstawiajacych.
Uwaga! Użytkownik Dagona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.