Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Nie wiem jak redbulle bo nie jadłem ale co do wisienek to zgodze się. Po jednej empatia była na prawde duża!!! Aż mnie wykręcało ze szczęścia :-D
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: die »
widze ze czesto sie pisze o tych nafeconych dropsach, moglby ktos mi przyblizyc roznice miedzy tymi "raczej z mdma" a tymi nafeconymi? dropsow w zyciu zjadlem niecale 10 (jedynie wisnie i koniczyny), takze maly mam punkt odniesienia, a fety nie bralem nigdy
jak zwał, tak zwał...
  • 1680 / 266 / 0
Co do E-testu, to nie opłaca się kupować, bo ten test nie jest w 100% wiarygodny. Wykrywa aminy, np. 2-rzędowe, a nie konkretnie wskazuje, że w pigułce mamy MDMA/amfetaminę. Poza tym wystarczy odopowiedni wypełniacz i test nie będzie działał.

Co do różnicy pomiędzy pigułami z MDMA a tymi z amfetaminą to jest ogromna. Po tych prawdziwych, z ekstazą występuje euforia, cieszysz się z wszystkiego i do wszystkich, empatia, miłość do świata, inaczej odbierasz muzykę, jesteś bardziej podnietliwy, kobiety na Ciebie bardziej działają ;), a na amfetaminie? Pff.. Szczękościsk, brak apetytu, brak snu, stymulacja, rozkojarzenie i to wszystko.
Największy przegryw na forum
  • 7 / / 0
Mam pyatnie. Jeszcze nie jadłem piguł i zastanawiam się czy można po nich złapać bad tripa (nie mówie tu o ekstremalnych dawkach)?
Uwaga! Użytkownik sidewalk.surfer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
po dobrej czy nawet sredniej pigule, bad trip? nieeeee moim zdaniem nie mozliwe, w czasie dzialania mdma napewno nie dojda do glosu zadne zle mysli, pamietaj jednak ze twoj organizm moze roznie reagowac, mozesz miec np. slabe serducho i o tym nie wiedziec, wiec na 1 raz nie zarzucaj konskich dawek
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Ja uważam że bad tripa nie może być ze względu na to że MDMA ma działanie typowo euforyczne. Uwalnia serotonine czyli neurotransmiter odpowiedzialny za dobry humor. Więc jakim sposobem może wkręcić się jakiś bad trip skoro siłą rzeczy mamy duuuuużo neurotransmitera w mózgu który daje nam dobry humor??? Takie coś jak bad trip może wystąpić jedynie jeśli piguła ma bardzo mało MDMA. Ja tak miałem po smerfach że miałem straaaasznie ciężkie nogi i nic mi się nie chciało ale nie nazwałbym tego bad tripem. Typowy bad trip może wystąpić kiedy w pigułce zamiast MDMA są jakieś silniejsze psychodeliki jak na przykład DXM itp. Inną możliwością jest ZNACZNE przedawkowanie piguł.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: die »
drag pisze:
Co do różnicy pomiędzy pigułami z MDMA a tymi z amfetaminą to jest ogromna. Po tych prawdziwych, z ekstazą występuje euforia, cieszysz się z wszystkiego i do wszystkich, empatia, miłość do świata, inaczej odbierasz muzykę, jesteś bardziej podnietliwy, kobiety na Ciebie bardziej działają ;), a na amfetaminie? Pff.. Szczękościsk, brak apetytu, brak snu, stymulacja, rozkojarzenie i to wszystko.
a przy czystym mdma wystepuje szczekoscisk?
jak zwał, tak zwał...
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
nie wystepuje
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: eloyo »
wystepuje...
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/1510
>>Profil efektów ubocznych

ps. meczy mnie jedna rzecz... jak juz gdzies tu pisalem na tym forum w piatek zjadlem dwie pixy kompletnie sfecone po ktorych nie spalem i na drugi dzien mialem straszny zjazd, wszystko mnie bolalo itp. ale kurde od tamtej pory zostal mi bol glowy pojawiajacy sie wieczorami, gdy slucham muzyki troche glosniej i tak zupelnie bez powodu tez pojawiajacy sie w ciagu dnia ... na prawde troche mnie to przeraza ;/ napiszcie ze to przejdzie albo ze to na pewno nie ma zwiazku z tymi lipnymi pigulami nawet jesli to nie prawda bo samo negatywne myslenie juz mnie wykancza ;]
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2006 przez eloyo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.