Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Raz miałem chujową akcje. Wchodzę mocno zjebany po robocie do sklepu i robie zakupy. Podchodze do kasy, kasjerka nabija produkty i mówi: "65zł". Sięgam do portfela i wyciągam zielony banknot (100zł ma zielony kolorek), podaje kasjerce i czekam na reszte. A kasjerka do mnie, że za mało dałem. Patrze na tego banknota co ma w ręku, cały czas widze go na zielono i mówie "no przecierz dałem pani 100zł", ona: "pan mi dał tylko 50zł" i pokazuje mi ten banknot. Patrze, kurwa, faktycznie, napisane jest na nim 50zł, ale czemu on jest zielony? Otwieram portfel, wyjmuje drugie zielone 50zł i jej dałem. Chciałem jej się spytać dlaczego te 50'tki są zielone ale bałem się, że ona sobie przypomni, że 50zł są niebieskie i nie będzie chciała przyjąć tych pieniędzy. Ale ona wzieła ten hajs, włożyła do kasy i wyjeła mi reszty: 20zł i 10zł.. zielone. 5zł przynajmniej wyglądało normalnie. W końcu się jej zapytałem czemu te banknoty są zielone. A ona do mnie "Bo zgniły" (%-D), pokręciła głową i zaczeła następnego klienta obsługiwać. Wszedłem ze sklepu, patrze jeszcze raz na te banknoty a one już normalny kolor mają, lol.
Pamietam,że miałem też kiedyś różne dziwne myki z postrzeganiem głębi, głównie w kierunku dokonstruowywania jej sobie tam gdzie jej nie było - gapiłem się kiedyś całkowicie konwencjonalnie trzeźwy na napisane na żarówiastym oranżu czarne litery przekonany, że to jakiś hologram. Albo nabrałem się kiedyś na naturalnej wielkości tekturowego Tadeusza Drozdę. Panie Drozda, idź Pan w chuj z takim HPPD.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Jestem pewien, że z 90 % osób wkręca sobie tą chorobe hujową samodiagnozą.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.