Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Czepiacie się, wyobraźcie sobie że wy bylibyście takim żukiem który od rana do wieczora zapierdala tocząc kulkę z gówna. Chcielibyście się zrelaksować po ciężkiej robocie a takie żuki nie mają pubów, burdeli, kasyn, dilerów, aptek. Więc toczycie dalej tą kulkę z gówna a tu nagle przed wami widzicie maki, jakieś 50 razy wyższe od was, z mleczkiem w którym moglibyście się utopić. Wzruszylibyście ramionami i poszli dalej?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
na pocieszenie dodam, że makiwara z żuków klepie tak samo dobrze. Po potężnym strzale z opium, bliżej nieokreslonej ilości makiwary, buchu opium z blachy i potem jeszcze kilku buchach h z folii byłem tak zrobiony, jak jeszcze nigdy w życiu.

Z wieczora pamiętam jedynie pobudki. Budzę się na przykład w jakiejś piwnicy, w której ćpaliśmy - kumpel krzyczy "spierdalamy", jakieś wrzaski, o co kurwa chodzi, w którą stronę? Nie pamiętam jak tu przyszedłem. Kolejny obrazek - parking pod blokiem i staza z ładowarki. Potem akademik. Tam przez jakiś czas było lepiej. A potem znów. Budzę się przed kompem - o chyba włączyłem [h]. Budzę się znowu, współlokator mi mówi, żebym się lepiej położył. Budzę się na korytarzu - mam w ręce fajkę. Znowu budzę się przy kompie, jakaś gadaka o upadku (nie wiem czy ogólnie, czy się wyjebałem). Budzę się jak wraca drugi współlokator. Idę spać, droga do łóżka jest poprzedzona niezliczoną ilością pobudek. Następnego dnia strzał i na egzamin. Egzaminatorka mnie budzi, pyta czy jestem gotowy. Jasne, czuję się zajebiście! Ustny angielski na 100%, hehe. Powrót do domu i strzał w nagrodę. Ziomek udaje, że nie widzi. I wszystko jest po staremu.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 164 / 5 / 0
Ściąłem te niskomorfinowce ale nie będę ich ładował. Miła niespodzianka mnie spotkała gdy sobie spacerowałem. W meijscu gdzie rok temu ciachałem pojawiły się pierwsze jasnofioletowe płatki i ze trzy malutkie makóweczki. Do końca lipca będzie jaieś od 60 do 100 zajebistych wysokomorfinowych maków. Yummy.
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Jak wiesz że to niskomorfinowce to polecam nie ścinać jednak.
  • 164 / 5 / 0
Przecież napisałem że ściąłem niskomorfinowce ale nie będę ich brał bo trafiłem na młodziutkie wysokomorfinowe i zajebiste kawałek dalej. Czekam tylko aż podrosną moje dzieciątka.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
Jak wiesz że to niskomorfinowce to polecam na przyszlosc nie ścinać jednak.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 5 / 0
dobrze <skrucha>
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pobozny »
a tak na marginesie?

Jezeli by ktos zaserwowal sobie wlasnie zamiast wysokomorfinowcow- ten popularny- o ile sie nie myle wschodni mak?
Napewno cos negatywnego sie moze stac, ale co?
I duzo potrzeba by sie nie wiem otrucz czy cos?
Jezeli BY KOMUS razem z wysokomorfinowcami wpadlo pare wschdnich to tez klapa?
  • 164 / 5 / 0
Nie ma raczej opcji żeby wpadło parę wschodnich bo one się bardzo różnią. A jeśli nawet to te parę nic ci nie zrobi, chyba że w kabel będziesz ładował.
  • 1069 / 12 / 0
ja zrobiłem z 15 sporych makiwarę i nic mi się nie stało nawet sraczki nie miałem. ale juz nie zetne więcej wschodniego :blush:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.