Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
w trakcie lotów zawsze pozytywnie afirmuje swoje życie. Zauważyłem wielokrotnie łatwość, z jaką realizuje się na fazie i w trakcie zjazdu zasada: według wiary twojej niech się stanie. Czy ktoś z was zauważył również łatwość , z jaką można "naginać" rzeczywistość dla własnych potrzeb będąc pod wpływem dxm?
no pewnie, nawet podświadoma wiara w to że
"ta dziewczyna zechce być ze mną"
lub
"zdobędę tą pracę"
zaczyna przekształcać się w najprawdziwszy fakt po dxm
rzeczy niepewne stają się jak najbardziej realne, zazwyczaj działa to w stronę pozytywnych rzeczy
ale w sumie o smutnych nigdy po dxm nie myslalem wiec nie wiem na pewno

[Dekstrometorfan a energia pola]
.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
mietaur pisze:
"Świat zewnętrzny" to bzdura. Jedyną rzeczą jaką jest nam dane percypować jest wewnętrzna, osobnicza reprezentacja tejże osławionej rzeczywistości - ergo każdy człowiek jest matrycą w której powstaje świat. Zmiana sposobu postrzegania równa się zmianie wszechświata. Dex jest w tym dobry, jakkolwiek osobiście nie lubię jakości jaką on daje.
to jezeli nagle wpadne ci na chate i przypierdole w ten glupi lep to nie bedzie faktem ze nie masz 3 zebow, tylko dlatego ze sobie to obzdurales?

Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mietaur »
Jeżeli tego nie poczuję i nie ujrzę krwi płynącej z moich ust to z pewnością nie będzie dla mnie faktem.

Załapałeś?

• 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
owszem. nie zycze nikomu takiego oderwania od rzeczywistosci

Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
greenz - musze napisać to co zawsze pisze: gdzie widzisz granice pomiedzy światem wewnętrznym a zewnętrznym? Pewnym paradoksalnym, ale poprawnym z punktu widzenia fizyki dowodem na to, że świadomość jest generatorem rzeczywistości jest to że nie potrafimy podróżować w czasie. Gdybyśmy pojmowali świat obiektywnie nie stanowiło by to dla nas problemu. Zatem świat jest całkowicie subiektywny. Wszystko co cie w tym świecie ogranicza to świadomość, a nie rzeczywistość. Nie chce sie dalej rozpisywać, bo pisałem o tym już nie raz.

Problem leży w tym, że nie możesz nic wiedzieć, możesz tylko wierzyć. Jeżeli chcesz wierzyć w swoją słabość, to twój wybór. Niczym nie ryzykujesz, to tylko twoje życie które kiedyś sie skończy. Na koniec dostaniesz to co każdy... a może więcej.

Czytaliście "Potęgę podświadomośći" myśle że tu tkwi klucz skutecznośći dexa, ułatwiony do niej dostęp.

L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Coz, ja nigdy nie wierzylam w to cale gadanie o sile afirmacji i tym jak wielki mamy wplyw na nasza przyszlosc, w moim wypadku to sie nie sprawdza (nie sprawdza sie wiec nie wierze, nie wierze wiec sie nie sprawdza, wszystko jedno). Chociaz faktycznie, po dexie jakos latwiej mi uwierzyc w nieprawdopodobne rzeczy, jak np to, ze wanna sluzy do spania, a do nastepnej galaktyki dolece w 10min

• 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
@fever ray:
Nie działa, bo być może zbyt szybko się poddawałaś. Jeśli stosowałaś afirmacje przez 2 tygodnie, po czym stwierdziłaś, że nie działają, bo nie dzieją się cuda, to wogóle nie dałaś im tak naprawdę szansy.
O tym zagadnieniu (afirmacje, sterowanie podświadomością) dowiedziałem się konkretów, kiedy kilka lat temu wylądowałem w szpitalu ze zmęczeniowym złamaniem szyjki kości udowej (po prostu zaczęła pękać). Miesiąc w szpitalu, pół roku o kulach, po czym musiałem się uczyć chodzić zupełnie od nowa.
I właśnie kiedy tylko zostałem uziemiony, to stwierdziłem "kurde! Jeśli to nie jest czas na pozytywne myślenie, to kiedy? Kiedy wszystko jest dobrze?". I ułożyłem sobie taką afirmację: "Jestem zdrowy, bezpieczny, spokojny, mądry, silny i bogaty", którą powtarzałem na głos codziennie koło setki razy.
Zdziwiłabyś się jakie to przyniosło i wciąż przynosi efekty.

A po deksie faktycznie łatwiej pracuje się na podświadomości, mamy wtedy otwarty dostęp do tych procesów.

Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
Są tu rozważania zasadnicze, ale mam takie pytanie :
jeśli uzywam dexa do takich powiedzmy "akcji na umyśle" i to załóżmy działa (chociażby na zasadzie "Kongresu Futurologicznego")-tzn. "rzeczywistośc" układa sie po mojej myśli- to co się stanie jak będę chciał go przestać brać ?

i Jescze parę pytań o technikę, bo chyna klasyczna ona nie jest (nie zapisuje się na kartce ,albo nie "klepie" w głowie nie mamrocze?
1) czy sobie wyobrazamy korzystne sytuacje,
2) w jakim stopniu szczegółowści to robimy,
3) występują wkręty i zwroty w tych wyobrażeniachi jak sobie ztym radzicie.

• 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Widze, że temat zaczyna schodzić na niebezpieczny obszar NLP.

• 331 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nirvana »
amorescu9, przeczytaj sobie wcześniej wspomnianą przez jogurta Potęgę Podświadomości, tam znajdziesz odpowiedzi na pytania. Bardzo dobry przykład jak to się odbywa podał majed.
Książka jest naprawdę przydatna, łatwa w odbiorze.
Link: http://www.zshare.net/download/545013589a1c454a/#

ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.