Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 913 / 39 / 0
O, jakiś przełom w temacie. Możesz podrzucić źródło, chętnie doczytam?

Dlaczego jesli alkohol indukuje 2E1, to miałoby mocniej działać? Czy nie powinien wówczas szybciej znikać nam DXM z organizmu popierdalając tym zaindukowanym szlakiem? Czyżby metabolit był bardziej aktywny?
  • 3959 / 149 / 0
odkopuje bo ciekawy temat. teraz juz nie mam glowy do rozkminiania tego wszystkiego ale moze wkrotce jakies ciekawe kminy sie tu jeszcze pojawia.
niedojebanie genetyczne
  • 1974 / 526 / 0
Ponownie odkopuję temat. :świnia:

Tak się składa, że ostatnie 2-3 dni brałem ranitydynę na zgagę i dziś mi wpadło 600mg DXM, więc przed chwilą wrzuciłem ranitydynę i zaraz powoli zacznę wrzucać dexa.

Zobaczymy czy jest coś w tej teorii z tego tematu, tolerkę na dexa mam bardzo dużą i 600mg nie wypierdala mnie w żaden kosmos już, także jeżeli ranitydyna wzmacnia dexa to powininem to odczuć. Napiszę jakie wyniki wyszły z moich badań, po wszystkim. :ręka:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 75 / 22 / 0
I jak?
Uwaga! Użytkownik koneserdzemu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 526 / 0
Brałem z pregabliną, co zmienia profil działania dexa ale ta ranitydyna też daje radę.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.

Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.