SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Co do tych badan o nieskuteczności, to cóż, sam wiem że te leki działają, działają na swój sposób. Wiadomo że to nie panaceum na depresje, ale pomagaja bankowo.
SSRI "nie mozna" łączyć z imao, hiperforyną, 5htp oraz grupą innych leków działających w ten sposób. Problem w tym że "nie można" oznacza bardziej "można, ale na własne ryzyko" i zapewniam was że łączenie daje o wiele lepsze efekty, problem w tym, że te efekty mogą okazać sie "zbyt dobre".
Pozdrawiam
BTW oon jesli moglbys, to napisz do mnie na maila user_8@poczta.fm , bo chcialbym sie o cos zapytac, a PW ani nic takiego na tym forum nie dochodzi.
bralem tak przez kilka tygodni i odczulem wyrazna poprawe szczegolnie z natretnymi myslami
Wydaje mi sie ze nie powinno byc zadnych skutkow ubocznych czy tam ZS gdyz sulpiryd to neuroleptyk. Nie polecam za to polaczenia dziurawiec(deprim)+sertralina mialem po tym duze problemy z zasnieciem (denerwujeace)
Edit: Biore Solian razem z wenlafaksyna.
Poza tym piszesz, ze likwiduje schizofrenie... Ale Ciebie benzodxm to sie chyba nie dotyczy z tego co wiem? :)
Co do mixu z sulpirydem to jest on bezpieczny, ale jest to juz wlasnie na wieksze schorzenia jak np. natrectwa.
Ja biore teraz 100mg sertraliny 0-0-1
100mg 5htp 0-0-0-1 (okolo 4 h po sertralinie tuż przed snem)
500mg argininy 1-0-0
Spoko mix ale denerwuje mnie to że mimo wszystko slabo mnie mobilizuje i jak sie usmieje duzo to lapie mnie potem lekki dół i niepokój.
Pozdrawiam
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.