Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 17 / 1 / 0
No ja to mam w ogóle raj na ziemi. Mieszkam w okolicy centralnego, więc zawsze mam całodobową aptekę na dworcu. Ale od jakiegoś czasu jest jeszcze lepiej - drugą całodobową otworzyli jakieś 100m od mojego bloku. Poza tym w Wawie aptek jest tak dużo, że aż same się proszą, by kupić w nich aco.
Did you forget to take your meds?
  • 52 / 1 / 0
Ja ostatnio kupiłem 10 opakowań acodinu za 35 zeta z przesyłką w aptece internetowej:D ale to było w styczniu Dzisiaj znowu chciałem zakupic ale załamka w tej samej aptece dex jest juz po 5,6:( wkurzony polazłem dzis do miejscowej apteki kupiłem za 3,8... dziwne ostatnio płaciłem 5,2 w tej samej aptece ale ja tam nie będę płakał w końcu 1,4 taniej %-D aa i jeszcze jedno apropo kupowania dexa zawsze ale to zawsze jak ide do apteki i mówię poproszę akodin:) to aptekarka mówi mmm nie wiem czy jeszcze mam... chodzi szuka otwiera wszystkie szuflady czasem na zaplecze chodzi nie wiem chyba ja mam takie szczęscie:P ale przeważnie znajdują:D chodzi o że ten czas w którym one szukają jest taki stresujący, zawsze myślę "kurwaa napewno nie ma i znowu będę musia zapitalac do innej apteki! %-D --- to tak na marginesie:P
"Oddech na raty, myśli w leasingu"
  • 129 / 1 / 0
Wszedzie z kupowaniem wesoło jest ;-)

W krakowie jest około 250 aptek i w każdej mają tylko jedno opakowanie Tussidexu %-D
Jak chodzę i chcę kupić 2 paczki to jeszcze nigdy się nie zdażyło :-p
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja nadal kupuje w jednej i tylko jednej aptece :) Jestem tam już znany i lubiany gdzieś już pisałem jaki klimacik jest w tej aptece , no i obsługa też niczemu sobie ;)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Crom »
http://www.aptekarodzinna.pl/zakupy/apt ... ,3509.html

Kiedyś tam brałem 20 paczek, problemów nie było (chyba limitów nadal nie ma ). No i cena dość atrakcyjna :P.
  • 6 / / 0
hehe czyli mieszkamy blisko siebie ;p przy Politechnice jest tani ;p 4,49 bodajże :)
  • 5299 / 104 / 0
[quote="innuendo"]
Wszedzie z kupowaniem wesoło jest ;-)

W krakowie jest około 250 aptek i w każdej mają tylko jedno opakowanie Tussidexu %-D
Jak chodzę i chcę kupić 2 paczki to jeszcze nigdy się nie zdażyło ]

We wro też tych aptek od zajebania jest, a wszędzie tylko po paczce mają. Ciekawe :o) Widocznie codziennie po paczce przywożą %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 6 / / 0
we Wrocku miałem tylko dwa razy problem z kupnem ... ale później zawsze była gadka typu: 'poprosze 3/4 opakowania Aco z tym że na dwóch osobnych paragonach' ;d i przechodziło ;p
  • 523 / 4 / 0
We wro też tych aptek od zajebania jest, a wszędzie tylko po paczce mają. Ciekawe :o) Widocznie codziennie po paczce przywożą %-D
Bo wiedzą dobrze do czego Ci to służy :-p ;-) Też już mi się zdarzyło kilka razy, że aptekarka powiedziała że może sprzedać tylko jedną paczkę lub że akurat jedna tylko się została. Mam jedną taką zajebistą aptekę jak kupuję 3 lub 2 paczki to zawsze jest i sprzedają :-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 37 / 0
Ja mam średnio 15 aptek w okolicy w każdej jest acodin i raczej mnie nie zapamiętują, gdy możliwości się wyczerpią wchodzę do tej samej tylko idę do innej aptekarki i 0 szans na przypał ;), w ciągu pół roku raz tylko się zapytali po co mi dwie paczki i ze 3 razy powiedzieli że jest tylko jedna gdy chciałem dwie :). Ogólnie to ktoś z mojej rodziny pracuje w aptece mógłbym pożyczyć klucze i w nocy wbić po tajniaku i wynieść co ciekawsze rzeczy:)
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.