Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
braunik na horyzoncie znów majaczy.
szatan
  • 622 / 28 / 0
idn pisze:
Braunika nie będzie. Przykro mi.

Kontakty pourywane, dilów z dobrym towarem pozamykali i wkurwia mnie towarzystwo ćpunów-heleniarzy. Ewentualnie na wiosnę opium własnej roboty ;)

Bo tylko opiaty to PRAWDZIWE DOBRO (kodeina, morfina). Syntetyki niech spierdalają (heroina, tramadol).

To jest tylko moje skromne zdanie, misie :*
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Mnie ciekawi jaki procent spożycia antidolu podpada pod spożycie rekreacyjne. Ale myślę, że dużo.

To za wikipedią (której nie można do końca wierzyć:
It is reported that in France, 95% of the consumption of Néo-codion cough preparation, containing codeine, can be attributed to non-medical use.
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Podoba mi się ten cytat:D

W sumie nigdy nie zastanawiałem sie nad tym, ale rzeczywiscie chyba tak jest:)
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
nosz kurwa złodzieje pierdolone chuj mnie strzela jak czytam wasze posty
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Teraz to leci maksymalnie:

1,5g kody/d
2g tramca/d

Generalnie najczęściej 2x dziennie po 450, albo raz 600 a raz 300, różnie to bywa. A tramca to piję na raz z butli. Czyli generalnie średnio powinno wyjść 5-6g kody na tydzień.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
opiate warrior pisze:
idn pisze:
Braunika nie będzie. Przykro mi.

Kontakty pourywane, dilów z dobrym towarem pozamykali i wkurwia mnie towarzystwo ćpunów-heleniarzy. Ewentualnie na wiosnę opium własnej roboty ;)

Bo tylko opiaty to PRAWDZIWE DOBRO (kodeina, morfina). Syntetyki niech spierdalają (heroina, tramadol).

To jest tylko moje skromne zdanie, misie ]

Czy potrzeba komentarza? Podpisuję się pod postem idn. Strasznie Ci skoczyłe dawki, codeine...
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Tramadolu nie znoszę, to takie chujowe toksyczne, plastikowe, pseudo-opiatowe działanie. Wypijam 1g w kroplach i prawie nic nie czuję tylko zaleczony jestem. A tak to tramadolu nie biorę dla zabawy, bo mnie on dobrze nie fazuje...
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ja tygodniowo biorę jakieś 1500 mg kodeiny to zależy od tygodnia bo czasami mam przerwy jedniodniowe pokaże wam dzisiajszą dawde thiocodinu.

[img]Zdjęcie060.jpg[/img]
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2009 przez pol90, łącznie zmieniany 1 raz.
http://tomi001.prv.pl
  • 467 / 4 / 0
dawniej bywalo 4-5g tygodniowo takie brzydkie ciagi %-D teraz max 2g tolerancja zuo a do makow daleko :-D
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2009 przez Codeine Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.