Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
zgadzam się.
ktoś może wie, czy w tych no nosa jest taka sama zawartość, jak w tych do oczu?
wszystko wskazywałoby że tak, ale wolę się upewnić ;)
z tego co ja widzę, chodzi po prostu o dostosowanie sposobu dystrybucji, a leją to samo.
Uwaga! Użytkownik homopsychosisnarcosis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nieswoj »
widzę że sporo osób ma z tym problem.
ja całe szczęście mam źrenice naturalnie nienaturalnej wielkości
a przekrwienia, cóż. moja starsza nigdy nie zwróciła na to uwagi.
wg mnie wystarczy zachowywac się naturalnie i problemu nie będzie.
te wszystkie wpadki to stres przed przypałem :D
  • 14 / / 0
chyba nigdy nie miales skrajnego przekrwienia oczu w sensie error i oczy robia sie jak truskawki czasem sie pytaja czy mi krew z oczu nie leci:)
Uwaga! Użytkownik dzieckogrzybów nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 3 / 0
Jakis czas temu zakupilem BETADRIN. Dziala szybko i az za skutecznie. Biel rzuca sie w oczy:)
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2009 przez TetraHydroCannabinozaur, łącznie zmieniany 1 raz.
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 463 / 6 / 0
ja to jebie a jak ktoś wyczai czerwone gały to mówie ze sie nie wyspałem :)
jako osoba pracująca przy kompie mam prawo mieć czerwone :)
a nie stosuje bo słyszałem ze można sie przyzwyczaić...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 3 / 0
W szkole bardzo przydatna rzecz :D
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Krople do oczu działające jak sztuczne łzy (np. Lacrimal - trzy razy musiałem lecieć do apteczki przypomnieć sobie nazwę, bo jestem upalony) nie zmniejszają przekrwienia oczu. Mogą tylko nawilżyć i w ten sposób przynieść ulgę.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
Ja polecam visin i Cincole. Cincole wybielają oczy myśle że to ich najwieksza zaleta
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gal Anonim »
Ja używałem kropli gentamecynowych. Na alergie. Mama mi kupowała :-D Uzywalem uzywalem i przestalem bo po kilku latach najarany wygladam normalniej niz na trzezwo.
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: temporary »
A co z osobami noszacymi soczewki? Zadnych przeciwwskazan do stosowania kropli?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.