Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
dsfsdfsdf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ocb crystale są dobre a przy okazji efektowne.
Ja nie mam żadnego takiego sprzętu. Bletki albo lufki sie kupuje a jak nie ma tego to jakieś butelki, puszki itp tez mozna kupic:) W najgorszym przypadku wywalamy tyton z fajki i ją nabijamy.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Kiedyś miałem home made bongo, ale niestety się zawieruszyło i nie mogę go znaleźć :-/ Szkoda, bo było świetne, idealne do wszystkiego.

Jak bletki do dżojntów, czy skrętów z czystego tytoniu (to częściej, heh), to tylko OCB zielone.
[ external image ]
Moje ulubione :heart: Najlepiej mi sie je skręca, a i smak jest raczej neutralny.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
[ external image ]

domowej roboty bonio z kokosa
jak bletki to ocb czarne, maskoty jakos mi nie pasuja
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
8-(
Osz kórfa, piękna maszyna, mistrzu naucz.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
blancik, dwoch znudzonych misjonarzy, kokos i godzinka wolnego czasu ;)

w wakacje powstalo jeszcze inne bonio, z kolby zajebanej ze szkoly :P
[ external image ]
a to moj prezent urodzinowy, niestety nie przezyl upadku z wysokosci. ale wspominam go milo
[ external image ]
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
lechu91 pisze:
Ostatnio kupiłem takie bibułki:
[ external image ]
I muszę przyznać że choć wyglądają efektownie(fajnie widać jak dym przez nie przelatuje podczas zaciągania), są straszliwie grube, i podczas palenia śmierdzą trochę plastikiem...
Cena 4.50
Przezroczyste bletki z celulozy są spoko, tylko troche z nich trudniej się kręci bo są sztywniejsze i palce mogą się pocić przez co się trochę taka bletka klei do palców.
:kawa: &AMP; :skret: o n l y
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
fraktal pisze:
Przezroczyste bletki z celulozy są spoko, tylko troche z nich trudniej się kręci bo są sztywniejsze i palce mogą się pocić przez co się trochę taka bletka klei do palców.
używam bletek "zero" http] czysta celuloza!
Ostatnio zmieniony 11 września 2007 przez nidalos, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
lechu91 pisze:
A gdzie to kupić? W zwykłej trafice takie będą? A cena?
Poszukaj w jakiś większych sklepach monopolowych (czasami w hipermarketach są punkty z tytoniami, fajkami etc. tam też są bibułki, powinieneś znaleźć).
Żeby kupić dobre, sprawdź po prostu ich grubość i to wszystko :cheesy:
Jeśli na prawdę nie dasz rady znaleźć - możesz ewentualnie kupić na Allegro jak bardzo Ci zależy.
Ewentualnie popytaj koleżków co siedzą w temacie i też rolują.
:kawa: &AMP; :skret: o n l y
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.