Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Jak nie masz stałego dostępu to bierz śmiało 200mg(IMO najlepiej rano). Jak masz stały dostęp to nie bierz wcale i prześlij gargamelowi :finger:
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holden »
stałego dostępu nie mam, ale spory zapasik tak xD
szkoda że retard...
ale cóż ;P
Gargamel, chciałoby się.... jakbym cię znała to miałbyś załatwione ;)
ale dzięki tak ogólnie... szykuje się zajebista noc z czwartku na piątek xD
"And what a nice day for a murder
You call yourself a killer but the only thing that you're killing is your time"
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Nie potrzebuje, sam sobie potrafie tanio zalatwic. Piszesz najpierw, ze masz kapsulki 50mg, a teraz ze retard. Cos sie gubisz w zeznaniach. Kapuslki nie sa retard.
  • 10 / / 0
Tak jest napisane na opakowaniu, kapsułki o przedłużonym uwalnianiu, 50 mg.
  • 1154 / 36 / 0
Dziwne, nie spotkalem sie jeszcze z czyms takim. Otworz kapsulke i zobacz co jest w srodku. Jesli proszek to nie jest to retard, jesli granulki to retard. Wtedy trzeba te granulki pokruszyc, zeby tram dzialal jak nie-retard.
  • 10 / / 0
są granulki, więć retard. cóż, ważne że jest ;)
no, i właśnie o to mi chodziło, jak za pierwszym razem pytałam, co z tym zrobić, rozkruszać czy nie...
mam też tabletki retard, to też trzeba bedzie rorkruszać, nienawidzę tego smaku...
trudno, zyje się dalej, dzięki ;)
  • 1154 / 36 / 0
Nie trudno, tylko rozkruszaj i bedziesz mial nie-retard. I nie bierz w ciagach. Raz w tygodniu albo rzadziej. Wtedy tolerka zostanie ci na poziomie 200-300mg. Jak zaczniesz brac w ciagach to rosnie bardzo tolerka i szybko.
  • 10 / / 0
no rozkruszam przeciez...
raczej nie mam zamiaru sie w ciag ladowac, bo sie nie ograne potem ;)
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Ja nie rozumiem po co wy tak się staracie kruszyć te retardy. Jak ja kiedyś jadłem trampka to zawsze wolałem retardy, wchodziły delikatniej trzymały cały dzień, mniejsza szansa na nudności.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Ksionc, ty jestes kodziarzem, nie tramalarzem. To tak jakby tobie powiedziec zebys tabletki thio polykal w calosci. Wtedy koda w nich zawarta dziala slabiej, a dluzej (podobno). Jak wiadomo (prawie) kazdy kodziarz kruszy je, zeby szybciej i mocniej kopaly.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.