bo po co chemie z chemią łączyć :P
słuchajcie 5htp na prawdę działa już dawno nie miałam takiej jazdy i to po dwóch pixach (wisienkach)!!! Przez moment nie wiedziałam gdzie jestem... nie wiem może to było spowodowane tym, że wcześniej wypiłam red bull potem piwko i drugiego już nawet nie dopiłam bo jak weszło to już potem tylko muzyczka nosiła]
Braaaaaaaawo redbulle + piguły ,oby tak dalej :)
Poradźcie co mnie postawi na nogi - tylko nie piszcie mi, że redbull lub kolejna piguła:) bo serce to mi jeszcze teraz napitala, a nie mam siły się zwlec z łóżka.. hmm może jakieś witaminki...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.