ODPOWIEDZ
  • 77 / / 0
Hey

Po 9 dniach przerwy od ostatniego razu z metylonem postanowilem wrzucic te resztke co mi zostala, czyli 200mg.

Zaaplikowalem najpierw 100mg i po 10 min kolejne 100mg. Po uplywie 1h lekko coś czulem, male pobudzenie, które nie przekształcilo sie w to super odczucie które mialem ostatnim razem. Ale to co mnie zaskoczylo to fakt, ze dzialanie metylonu, czyli faza pobudzenia, gadatliwosc i lekko zwiekszona otwartosc trwala w sumie od 18:00 do 24:00 przy 200mg. W tym czasie co prawda saczylem piwko w ilosci trzech sztuk i pewnie to przedłużało faze. Pierwszym razem dorzucałem i nie mialem okazji zobaczyc jak dlugo trzyma jedna dawka, a tu jak sie okazuje taka mila niespodzianka. Szkoda tylko ze nie doswiadczylem tego extra euforczynego szczytu.
Mimo to musze powiedziec ze calkiem fajne sie bawilem i odkryłem inne działanie tej substancji co sprawia, ze na pewno jeszcze do niej wróce.

Teraz jestem bardzo ciekaw Mephedronu. Mówicie jednak że ten od ld nie jest tak dobry jak od szampanskiego czy EULegal. Methylon kupilem od ld, Mephedron wolalbym od Szampanskiego, ale nie wiem jak sie zarejestrowac. Na stronie widze tylko taki komunikat:

PLEASE READ: Due to some personal issues we have to temporarly shut for 2-4 weeks, everything is fine and we'll be back as strong as ever very very soon:)

Stąd pytanie.
Wiecie moze o co chodzi, bo chyba cos chyba mi umyka?

Poratujcie kolege.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2009 przez Psychedelic Traveller, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Musieli na 2-4 tygodnie zatrzymać sprzedaż, ale wrócą z mocnym towarem.
Jeśli Methylone jest w LU Doves, a sam on nie powoduje takiej bezsenności, to jaki składnik w nich powoduje ów silną bezsenność? Czy sam metylon działa tak samo empatogennie jak LU Doves?
Pozdrawiam
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 77 / / 0
W LU Doves jest Methylon ? No to mnie zaskoczyles. A co jest w tych nowych Diablo XXX i Jax, bo chyba tez jakies ketony ?

Moglbys na priva opisac dzialanie LU DOVES i porownac do methylonu ?

Pozdr
  • 77 / / 0
Heyka

Pierwsze podejscie to bylo 2x160mg w odstepie 50 min. Wiec moze masz racje ze chodzi o ilosc. Te 200mg za drugim razem okazalo sie po prostu za slabe, ale i tak bylo fajnie.

Z tym priva, to nie chcialem zeby zasmiecal ten watek informacjami o tak zwanych dopalaczach. Wiem ze o LU jest osobny watek. W sumie dopoki sam nie zjem tych kółek to sie nie przekonam jak to znimi jest, ale szkoda mi kasy. Raz próbowałem Exotic na BZP, ale jak dla mnie syf jakich malo.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Czy szampański wróci to tu bym polemizował. Napis, że wróci za 2-4 tygodnie widnieje już grubo ponad miesiące. Jeśli chodzi o metylon to potwierdzam, że zabawa zaczyna się grubo po 300mg.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Nie miałem do czynienia z metylonem. Mój błąd, doczytałem na zagranicznym forum, że po analizie wyszło bk-MBDB (Butylon) oraz mCPP.
http://www.bluelight.ru/vb/showpost.php ... stcount=11
bk-MBDB jest według mnie odpowiedzialne za empatię, mCPP dodaje do euforii odrobinę, ale przede wszystkim jest odpowiedzialne za piperazynową bezsenność i stymulację.
Metylon jest, z tego co mi wiadomo, odrobinę słabszy od bk-MBDB. Butylon jest odrobinę bardziej euforyczny, metylon stymuluje. Proszę jednak mnie sprostować, jeśli się mylę - nie miałem doświadczenia z tymi substancjami, tylko LU Doves, a wiedzę opieram na doświadczeniach innych i wiedzy znalezionej w sieci.

Mój raport z LU Doves jest tu: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 54#p508854 oraz małe dopowiedzenie tu: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 09#p515809
Proszę o PM jeśli chcesz wiedzieć więcej. ;)

Mastman - nie wiedziałem, ze już tyle czasu. Dawno nie zaglądałem, więc też nie jestem zbyt obeznany w tym, co się dzieje na zagranicznych stronach. Innych providerów prócz Szampana nie znam, więc również jestem mało pomocny w tej kwestii.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 77 / / 0
Hey

Dzieki Toker za odpowiedz.

Ciekawe po co oni oprócz butylonu ładują w te tabletki inne świnstwa, którą tylko psują ogólny efekt? Może to ma ludzi lekko zniechęcić, żeby nie kupowali na potęgę? Nie wiem ?

Ale wracając do sklepów z RC, to ostatnio padła też strona LD. Ale pewnie serwer robią. Zobaczymy

pozdr
  • 6 / / 0
Małe pytanko do wszystkich.Czy EUL ciągle dziala bo nie daja żadnego odezwu po moim zamowieniu a juz dawno zapłaciłem.pozdro
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Zapomnij o EULu. Już od dawna wiadomo, że coś jest nie tak. Pozostają ci inne źródła, a jest ich nadal całkiem sporo.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Wlasnie apropo zaistnialej sytuacji z EUL, moglibyscie poradzic jakies jeszcze zrodlo methylonu? Szampanski nie dziala, wielka milosc nie ma nic, LD ma przerwe. Bede wdzieczny za kazda pomoc. Jak cos to prosze na maila.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich