Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ohi »
narobiliście mi ochoty ;D
ide po 1 op. thiocodinu (na peirwszy raz ;p) :> szukałem ost. i u mnie w mieście nie ma antidolu!! grrr!!!!! :/
Uwaga! Użytkownik ohi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fidolip »
Poszukaj też neoazaryny. fajnie daje - są teorie, że taka sama ilość kodeiny mocniej bierze, dzięki glistnikowi. No i można wymiennie - mobilnie thicodin/neoazaryna, a jak siedzisz w domu ekstrakcja z antidolu.:]
  • 16 / / 0
fidolip pisze:
Poszukaj też neoazaryny. fajnie daje - są teorie, że taka sama ilość kodeiny mocniej bierze, dzięki glistnikowi. No i można wymiennie - mobilnie thicodin/neoazaryna, a jak siedzisz w domu ekstrakcja z antidolu.]
u mnie w aptekach nie ma antidolu w ogóle ;c powiedziałem zeby zamówili ale nie wiedza kiedy bedzie =/
Uwaga! Użytkownik ohi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
To jak przywiozą specjalnie dla Ciebie, bierz całe pudełko :D
Excellence.
  • 16 / / 0
ta, wejde i powiem "dawać cały zapas kody, dxm i innych jaki macie! TO JEST NAPAD!" ;D
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bead brains »
Właśnie wrzucicłem jedno opakownie thiocodinu i właściwie nie czuję jakiejś jazdy, to właściwie pierwszy raz mam doświadczenie z kodą, a tak w ogóle to wpieprzam tramal - ale ostatnio jest mała lipa więc muszę zmniejszyć dawki, no i chciałem tę różnicę uzupełnić kodą. A i do tego thiocodinu dorzuciłem jeszcze 2 sztuki dipherganu i 1 sztukę clono, ale generalnie jest lipa. Nie wiem czy to kwestia tego że brałem tramal, czy dawka mała. A te antyhistaminy to jakie najlepiejn wrzucać?
Uwaga! Użytkownik bead brains nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
A te antyhistaminy to jakie najlepiejn wrzucać?
Dimenhydrat (Aviomarin), Dimenhydramina (Apap NOC), Hydroksyzyna.
Excellence.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
A ja się cieszę, ze mnie koda nie trzepie :D
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bead brains »
Spasiba GUŚĆ, przetestuje.
Uwaga! Użytkownik bead brains nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fidolip »
p-paranoi: bredzisz.:P jakbyś chociaż raz poczuł działanie tego cuda, to byś od razu zmienił zdanie.:D
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.