Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 273 / 2 / 0
dokladnie, ma byc przyjemne i chuj
nawet kosztem sprzedania telefonu, odtwarzacza mp3, albo ciuchu ;P
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
no ale nie za wszelką cenę :scared:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 189 / 9 / 0
nawiązując do kontekstu całego tematu "wszelką ceną" jest np. robienie w chuja rodziny, przyjaciół, zeszmacenie się i tym podobne.
nie, to nie dla mnie.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 1 / 0
.
  • 98 / 1 / 0
ja wyjebałem dziadkowi złoto (wartosc ok. 1200zł) w tym obraczki ze ślubu które miał od ponad 40 lat, sprzedałem prawie wszystkie gry z ps2 , ubrania posprzedawałem na allegro po 20 zł byle było na jaranie ;] nawet słuchawki za 10zł sprzedałem od mp3
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
ChestYakaMarkos pisze:
jst pisze:
nawiązując do kontekstu całego tematu "wszelką ceną" jest np. robienie w chuja rodziny, przyjaciół, zeszmacenie się i tym podobne.
nie, to nie dla mnie.
wiele osób to przerabiało
na szczęście również wiele osób dało radę to ominąć.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Panzerfaust »
jeszcze nie zdarzyło mi się ukraść pieniędzy albo sprzedać coś co było mi wciąż potrzebne żeby wydać pieniądze na narkotyki i mam nadzieję że nigdy mi się to nie zdarzy. :scared:
[b]As nigdy nie odmawia w słusznej sprawie![/b]

[url=http://www.skyscrapercity.com/]SkyscraperCity[/url] // [url=http://skyscraperpage.com/]SkyscraperPage[/url] // [url=http://tonefloat.blogspot.com/]Anthem of the Space[/url]
  • 217 / 1 / 0
.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.