- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
07 czerwca 2020michass90 pisze:SSRI chyba podnoszą serotonine z tego co wiem ? A MDMA Właśnie też jedzie i to ostro po serotonine więc ?28 marca 2020blokowiska666 pisze: MDMA nie działa na SSRI, wiadome od dawna.
Nie możesz. Dostaniesz zespołu serotoninowego i umrzesz.
Podziel się posiłkiem, chamie
Od półtora miesiąca biorę Zoloft 50mg dziennie. Pomyślałam, że podzielę się swoim doświadczeniem z dropami, ponieważ w trakcie kuracji Zoloftem 3 razy bawiłam się na dropach, z czego ostatni raz tydzień temu i było wykurwiście ;) Nie przerywałam kuracji, brałam Zoloft codziennie o tej samej porze. Mimo, że na mojego chłopa i przyjaciółkę połówka dropa zadziałała silniej niż na mnie cały, to i tak nie zauważyłam żebym miała jakąś gorszą fazę niż zazwyczaj miewałam. Dropy nigdy nie miały na mnie takiego wpływu, że traciłam kontakt z rzeczywistością jak niektórzy, że nie wiedzą co się z nimi dzieje i tak było również za ostatnim razem. Co lepsze, na drugi dzień nie miałam zjazdu, czułam się bardzo dobrze, natomiast mój chłop i przyjaciółka (którzy są zdrowi na umyśle w przeciwieństwie do mnie) mieli bardzo ciężkie zejście (moja przyjaciółka nie pamiętała połowy imprezy). Żarliśmy to samo w takich samych ilościach, łącznie po półtorej na łebka. Moja faza była bardzo przyjemna, czułam dużo empatii, ekstazka przy ulubionej muzyce wjechała przecudownie, że aż ciary na plecach miałam i o dziwo pamiętam wszystko doskonale, gdzie kiedyś także zdarzało mi się mieć pocięty film. Epatowałam wręcz przeogromną pewnością siebie, co mnie jako osobie o raczej introwertycznej osobowości się nie zdarza i wcześniej na dropach nie zdarzało. Bywałam empatyczna i towarzyska bardziej niż zwykle, ale coś takiego przytrafiło mi się pierwszy raz. Także na moim przykładzie między bajki można włożyć sugestie jakoby MDMA + SSRI nie działało. Na mnie zadziałało i to z podwójną mocą pod kątem zachowania.
Opisuję swoje doświadczenie, ponieważ także naczytałam się na anglojęzycznych forach że leki SSRI blokują działanie dropsów.
Teraz będę miała przerwę z pigułami co najmniej do sylwestra więc ciekawa jestem jak zadziała na mnie ten mix po kilku miechach na Zolofcie i jakkolwiek by nie zadziałało, postaram się tu wrócić i także zdać wam relację. Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych tripów!
04 listopada 2020Hahamefek pisze: Czy jesli biore Asertin w ilosci 2 tabl dziennie to moglbym wziac np pol piguly albo cala ewentualnie i na ile bym musial odstawic sertaline aby to dzialalo i bylo bespieczne?? ;) a i czy by zadzialalo mocniej czy tak samo a moze slabiej? Dziekuje wam z gory kochani uzytkownicy ;)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.