najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
nancy takie pytanie z Twojej strony....? bylo bogate w żywice. that's all
  • 6 / / 0
Nawiązując.... niestety był to jeden z tych polskich skurwiałych skunów, które "strzelają" podczas palenia -.-
  • 64 / / 0
Może ktoś coś powiedzieć na temat Easy Sativy? Jestem ciekaw.
  • 48 / 1 / 0
Arjan Haze !!! Amnesia, WW. Northern Light jak ktoś już wspominał też super, bardzo dobra roślina.
  • 2 / / 0
przyznam, że z tego co paliłem Amnesia WYMIATA! faza z wykopem ;]
  • 63 / 2 / 0
Czy ktoś z zebranych może wytłumaczyć na czym miałyby polegać różnice między odmianami w kwestii chemicznego składu kwiatów ? Zawartością jakich składników aktywnych miałyby różnić się poszczególne odmiany ?
Coś poza THC, THVC, CBN i CBD ? Cztery substancje to trochę mało aby między między np. odmianami sativa istniała wyraźna różnica, co sprawia że podawane różnorodne efekty to wpływ pojedyńczych S&S, nie odmian samych w sobie.
Wiem, to pytanie laika.

Pozdrawiam, W.
Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie:
Dwóch wilków jedno w lesie nadybali jagnię.spacja
Już go mieli rozerwać; rzekło: - jakim prawem ?!si
Smacznyś, słaby i w lesie...- Zjedli niezabawem.sp
Ignacy Krasicki, Jagnię i wilcy
  • 191 / 1 / 0
Oprócz kanabinoidów w konopiach są jeszcze terpeny czyli olejki eteryczne - same w sobie mogą działać na układ nerwowy ,ale bodajże wpływają na łatwiejsze pokonywanie bariery krew-mózg przez THC.
  • 920 / 163 / 0
  • 191 / 1 / 0
Trainwreck siada na banię całkiem dobrze - kumpel piękną śmiechawę zaliczył inny doznał chillu życia bez fajerwerków- raczej indycza jest. Ziółko po water curringu <3 mocne , pachnie jak hash, nie czuć go w pucach - nie trudno wziąć dym do płuc na 25 sekund i nie wypuścić prawie nic. Ale nie dorasta psychodelicznością do fioletu który kiedyś paliłem. Acz coś z sativy miała, nie przykłuwała do kanapy.
  • 1 / / 0
Ostatnio znalezlismy z kumplem ciekawa odmiane. Po jednej lufie (duza tolerka) dosyc mocno podzialalo <zaskoczenie> i wlaczyl mi sie, hmm... pierdolony multitasking! W tym samym momencie przegladalem kontakty na komorce, pilem wode i zamykalem noga szuflade. Ja wiem ze jakby sie skupic to zaden wyczyn, ale wtedy dla mnie robienie kilku rzeczy bylo tak jakby normalne. Podalbym jeszcze kilka przykladow ale mi sie nie chce ;p I tym milym akcentem konczymy program pod tytulem: "Co to kurwa bylo!?", Moze ktos wie?
Uwaga! Użytkownik jestem na tak [+] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.