Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tak ta,,fetowa wspanialosc,,mnie tez meczy...pamietam...jak bylo zajebiscie i teskni mi sie za tym stanem strasznie..ale mam w glowie rowniez tamto pieklo..co pomaga mi jakos cisnienie zwalczac poki co...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 494 / 27 / 0
Na pocieszene powiem ci że jak złamiesz abstynencje to poczujesz się na maxa chujowo. Feta w ciągu a z doskoku po przejściach to dwie rózne bajki. "Coś jest nie tak, coś za słabo, może jeszcze to będzie jak dawniej ...o kurwaa nie! przesadziłam ja pierdole co teraz" a na drugi dzien chujowizna. Olej to. Było mineło i niech tak zostanie.
  • 118 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Camilleri »
Mi fetka niespecjalnie przypadła do gustu. Jedyne co mnie bawiło to sen na zejściu.
Takie "szybkie sny" na półjawie jak w filmie Jarmusha "Kawa i papierosy". (pamiętacie scenę w której chyba Murray zachwalał picie kawy przed snem właśnie ze względu na szybkie sny?)
Feta działa na mnie krótko. 2 czy 3 razy wziąłem ją na sen, 3-4h przed zaśnięciem seteczka a potem śpie jak niemowle, lepiej niż po rolkach. Dziwne, ale prawdziwe.

nie moge spać :-/ <_< :-(
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
po fecie spać????? 8-(
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Dża konkero, tego jeszcze nie było, feta na sen 8-( :scared: :huh: Ja biorę atarax. :P
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 118 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Camilleri »
Używek używaj z wyobraźnią :)

Ja nie zasnąłem wczoraj po 2 tabletkach Imovane, a przedwczoraj po 3 estazolamu. Hydroxyzyna rady by raczej nie dała.

Fatalna sprawa. W poniedziałek pójde do świrologa, ale jak znam życie dostane właśnie Hydro albo diphergan albo nic, bo człekom z ćpuńską szramą na życiorysie nic mocniejszego nie zapisuje się z zasady.
Ogólnie to dobra zasada, ale......
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
to ktos Cię musiał ładnie w cha robić że Ty po ścierwie spałeś.
pierwszy raz w życiu słyszę takie rewelacje :nuts:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
...niekoniecznie...ja po jakims tam okresie w ciagu bez fety bym niezasnela....
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Tez sie z tym zgadzam. Znalem kilku typow, ktorzy jechali na speedzie dobrych kilka lat a reprezentowali raczej osoby ze sklonnoscia do otylosci. To samo mowili mi o spaniu, z reszta ja np. za nic nie zasne jezeli przed snem nie wypale szluga. Co do samej fety to nic specjalnego, przynajmniej dla mnie. Owszem mialem sytuacje kiedy jej uzywalem dluzej ale to wyjatkowe sytuacje, z reszta odplacily mi sie pozniej omdleniem przed samym domem po tygodniowym faszerowaniu sie tym gownem :-/
Back inna' town
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: digweed »
jak byłam w ciągu to po iluś tam dniach też normalnie spałam i jadłam ale nie wyobrażam sobie żebym fukała po to żeby spać.
Uwaga! Użytkownik digweed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.