Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Ale jakie benzodiazepiny
  • 15 / 1 / 0
Alprozalamum sie bardzo ladnie spisuje testowane na Xanaxie :D ogolnie lubie xanaxs ale to tak 0,5-1 g max + 300mg kody wiecej nie probowalem bo nie mialem potrzeby. A no i testy najczesciej dopelnialo piwko co ma jednak wplyw na benzo ale i tak bylo nice :D.
  • 2079 / 511 / 0
Czy dobrze działa na Was kodeina wyekstrahowana z antidolu? Pytam bo ostatnio robiłem ekstrakcję z tabletek zawierających 300 mg kodeiny i efekt końcowy był bardzo słaby w porównaniu do thiocodinu. Czyżby w składzie Antidolu znalazły się jakieś substancje utrudniające ekstrakcję?
  • 2372 / 57 / 0
To tylko pojedynczy przypadek czy miales to pare razy z rzedu? Jaka tolerka?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2079 / 511 / 0
0-rowa. Ostatni raz eksperymentowałem z kodeiną jeszcze w 2016 roku. A wtedy też nie miałem żadnej tolerancji. Raz się zdarzyło.
  • 2372 / 57 / 0
Podejrzewam albo koniecznosc posmyrania receptorow dwa dni z rzedu, albo to byla legendarna (jak dla mnie) kaprysnosc kodeiny. Zeby miec pewnosc, mozesz pdobic okolo 45mg DXM. :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1610 / 55 / 0
codeine pisze:
Tak, tramal jest zajebisty do 300mg. Silnejsze dawki dają efekty jak piszesz, drgawki, splątanie, niepokój itp. Dlatego kodeina jest the best :)
300 działa zresztą dosyć słabo, a więcej nie czuć mocniej a wręcz dyskomfort
  • 1916 / 335 / 2
15 października 2017KapitanAizen pisze:
Czy dobrze działa na Was kodeina wyekstrahowana z antidolu? Pytam bo ostatnio robiłem ekstrakcję z tabletek zawierających 300 mg kodeiny i efekt końcowy był bardzo słaby w porównaniu do thiocodinu. Czyżby w składzie Antidolu znalazły się jakieś substancje utrudniające ekstrakcję?
Stawiam na źle przeprowadzoną ekstrakcję. koda to koda, kapryśna ale ilość fosforanu jest taka sama jak w thio. Antidol klepie porządnie.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 1
U mnie natomiast antidol klepie mocno, ale na krótko. Często biorę 300mg z Antka i 300 z thio. Znacznie lepszy efekt niż jakbym załadował 600 thio.
  • 293 / 41 / 0
W mój dziewyczy kodeinowy rejs popłynąłem po wodach ekstraktu antidolu. 300 mg zwaliło mnie z nóg.
Doświadczenie to poprzedziłem 2 dniami wyrabiania receptorów, miło wspominam.
Antidol klepie jednak nie mam czasu na użeranie się z parasyfem, dlatego zajadam się Tjokodynem.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.