Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 121 / / 0
ja jak mialem stresujace wydarzenie - pogrzeb babci i spotkanie z dawna nie widziana rodzina to zjadlem z 3/4 paczki przez caly dzien, ale pomoglo bardzo, bylem normalny, lekko zamulony ale wyluzowany i mily. wieczorem w sumie noca -23/24 juz czulem sie MOCNO senny i nie dalem rady siedziec. czyli dobra na stresik i nie zawsze zwala z nog...

bardzo NIE-smaczna do ssania
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 1743 / 26 / 0
Nitrusy nie miętusy - to się rozgryza popija piwkiem i hajluli %-D %-D %-D
Non omnis moriar.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Stestuję w najbliższych dniach ten sposób;). Chociaż zamiast piwa wybiorę jakieś dobre półwytrawne wino (ostatnio kadarka mi zasmakowała).
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
bardzo pozytywny wedlug mnie środek, co prawda, myślę że jak ktoś ma duże problemy z bezsennością, to może mu nie pomóc, ja np. potrafiłam po 4 tabsach, obudzić się za 3 godziny, chociaż z samym zaśnięciem raczej nigdy po nim problemu nie miałam. Śmiało można po tym siedzieć sobie jeszcze bez snu, spowalnia co prawda ruchy i mowę chyba też trochę utrudnia, ale rozluźnia i daje fajne uczucie błogości, co sprawia, że lubię po nim trochę poczekać ze spaniem i nacieszyć się fajnym stanem. Jedyne co mi się teraz nasuwa jako minus nitrazepamu to to że nawet po przespaniu na nim całej nocy budzę się z takimi "poklejonymi oczami" i muszę tak funkcjonować jeszcze przez trochę czasu, taki trochę stan ni w p***ę ni w oko, nic się nie chce, ale relaks też słaby
  • 96 / 2 / 0
Zdecydowanie najlepsze benzo nasenne - nitra.
Zolpidem - sen jest bardzo sztuczny (czyt. malo regenerujacy) i stosunkowo krotki czas dzialania 2-2,5h. (+zdarzaja sie hipnotyczno-lunatyczne akcje)
zoplic - podobnie jak powyzej (lecz bez lunatykowania, co odnotowuje na duzy plus), dluzszy czas dzialania - 6h. Jednak czasem po nim czulem sie gorzej niz po nieprzespanej nocce.
Mida - stosunkowo regenerujacy, gleboki sen, lecz krotki - 4h
Clonazepam - dosyc plytki sen, przerywany, ale generalnie oceniam go na plus. Suma-Sumarum czuje sie po nim wypoczety.

Neuroleptyki - nie polecam.
  • 809 / 15 / 0
Nitra to najlepsze benzo na sen, i to nie jest głupie pierdolenie popieranie postawi wyżej.
Dwa dni cugu na mefedronie, thc i amfetaminie + zjedzenie na sam koniec na głupa 16 tabsów po 5mg nitrazepamu i przespałem całą sobotę i pół niedzieli.
Swoją drogą te tabletki są ślicznie, z takim wygrawerowanym (?dobre słowo?) Z.

I teraz pytanie - łatwo dostać je od lekarza? Ja swoje ukradłem od matki kolegi.
  • 1743 / 26 / 0
Mi się zdaje, że łatwiej dostać Zolpidem niż nitrusy od lekarza, bo to kuzyni flunitrazepamu (Rohypnolu), który nam usunięto bodaj 4 lata temu...
W sumie też dawno tych benzo nie jadłem, pamiętam, że dobre na taki kwadransowy lajcik przed snem ;-)
  • 166 / 3 / 0
30 mg bez tolerki (poza diazepamem i alprozolamem, ale to krotkie przygody) i juz mnie lekko nosi po scianach. a juz myslalem ze benzo na mnie nie dziala, chociaz z lekka wciaz sie czuje zawiedzony. sedacja jest dziwna, wiec jesli klony nie pokaza mocy, to goodbye maszkaro.

wiem, wiem - z drugiej strony to mam szczescie, na chuj mi jeszcze taki nalog.
  • 641 / 16 / 0
Patent na wieczorny relaks gdy jeszcze byłem na sertralinie i używałem nitrazepamu by spać.
1 tabletka nitrazepamu wieczorem (zwolennikiem zataczania już nie jestem, dla większości z was pewnie wystarczą 3-4 tabletki) + gorąca kąpiel + muzyka medytacyjna + kadzidła - fajny relaksik, dopalając do tego zioło i jest przyjemnie. Po sertralinie benzo działają bardzo silnie (w porównaniu z normalnym działaniem) i wolniej rośnie tolerancja.
  • 192 / 2 / 0
Mam pytanie, jak szybko wzrasta tolerka na Nitro? Jebałem go dwa dni pod rząd i trzeciego dnia wziąłem tylko jedną tabletke i gówno pomogła na sen, musiałem zajebać dodatkowe trzy by zasnąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.