Sertra może Cię ładnie podnieść. Pobudzić. Uspokoić. Mieć wyjebane... Ale też spłaszczyć pozytywne odczucia i stać się nieco plastikowym.
Przeczekaj. Oceń. Zmieniaj olej i nie piłuj zimnego silnika ;)
Jeśli chodzi o lęk i nerwicę to nie zauważyłem jakiejkolwiek poprawy, a głównie w tym celu biorę ten lek. Uboki przy braniu były łagodne, szybko zniknęły, libido to wiadomo, poszło w pizdu i prawie całkowicie straciłem apetyt, ale to jest do przeżycia.
Myślicie że lek się jeszcze rozkręci przciwlękowo czy zwiększyć dawkę stopniowo do 200mg ? Dość dobrze ten lek przyjąłem w porównaniu do innych SSRI/SNRI które brałem, wiec bardzo nie chciałbym go zmieniać tylko jak już zwiększać dawkę.
Odkąd lecę na SSRI to wiadomo alko i tramek poszły w odstawkę a nie ukrywam że coś bym sobie wrzucił od czasu do czasu. Czy można brać alprę podczas kuracji SSRI ? Nie rozpieprzy ona wypracowanego działania SSRI ? W przyszłym tygodniu lecę do doktórki i alprę powinna mi przepisać bez problemu, ale boję się że rozwalę sobie te 2 tyg leczenia.
Na pewno dobrze jest sprawdzić max dawkę ale też spróbowałbym brać sertralinę w jednej dawce na początek, zwykle tak się ją stosuje.
Parę dni jak pobierzesz to nic się może nie stanie - lecz bardzo łatwo się przyzwyczaić do benzo, więc uważaj.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.