Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2006 / 234 / 0
No nie wiem, na wejściu LSD jest leciutka euforia, banan na ryju i człowiek się ptzestaje bać. Jak po dobrej dawce grzybów pojawią się figle (całkowicie niewytłumaczalne zjawiska) i wszystko co wiemy o świecie legnie w gruzach to może być ciężko zanim człowiek nauczy się mieć dystans. Najlepiej jak nabiera dystansu do tripa jak i do tego co uważamy za realne, szczególnie do emocji :)
  • 51 / 14 / 0
U ciebie jest tak, a u kogoś innego inaczej. To są psychodeliki, nie ma sztywnych reguł.

Fakty są natomiast takie, że grzyby działają krócej -> nawet jak coś pójdzie źle, to i minie szybciej.
Uwaga! Użytkownik W kraju magnolii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
Najlepiej przed branie grzybów czy to kwasa mieć przygotowane benzosy.Lapie nas bad trip ----->>> wrzucamy benzo i po kłopocie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 40 / 3 / 0
mexicany beda slabsze od naszych polskich grzybkow czy mocniejsze? ktos ma porownanie?
  • 1081 / 32 / 0
Jest!
Jedyne dotad ktore znalazlem - badanie badajace wplyw soku z porzeczki na inhibicje iMAO - na ludziach- dziala ! moze byc wykorzystane w innych celach

https://www.tandfonline.com/doi/full/10 ... 18.1525950
  • 922 / 276 / 0
Siema. Będę w posiadaniu Trufli/High Hawaiians/NL/Smartshop.
Opakowanie waży 22 gramy i w związku z tym mam zapytanie.
Jak te Trufle sie dawkuje ?
Poziom 1, 2, 3 itd.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 3182 / 898 / 5
@up
Mnie te high hawaiians nigdy jakoś mocno nie jebly, jadłem zawsze całą paczkę. Wszam całą i może zaznaczysz o 4 ale wątpię.
kode_iniarz pisze:
mexicany beda slabsze od naszych polskich grzybkow czy mocniejsze? ktos ma porownanie?
Słabsze, chyba, że jesz na sztuki to mocniejsze xD Zajeb minimum 5g suszonych, chyba że chcesz jeszcze do sklepu iść czy coś to mniej ale nie ma co się szczypać.

https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 7 / / 0
01 października 2018demoon222 pisze:
Byłem dwa dni w Kotlinie kłodzkiej, ale bez efektów. Miejsca idealnie wydawało by się ale susza chyba spowodowała że nic nie znalazłem poza kilkoma psiakami. Może wybiorę się ponownie za dwa tygodnie.
Jeszcze trochę trzeba poczekać ;) zależy od regionu, kilka dni temu spore zbiory koło Poznańskiego chłopaki posegregowali.
  • 40 / 10 / 0
Czy nic im nie będzie jak je delikatnie podsypie kwasem askorbinowym w celu ograniczenia możliwości pojawienia się pleśni?
  • 12 / 3 / 0
Wiecie może czy po konsumpcji grzybów wychodzi coś na muli-teście?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.