Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
23 września 2020OrderPickUp pisze: Ciezko o dobry GBL teraz
Troche się naszukałem ale trafiłem ma złoto :)
A u Was jak. To wygląda?
Pozdrawiam
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
odkrylem ostatnio GBL, jest naprawde miłe, i chciałbym zamienić praktyke picia piwa na 1.5ml GBL w piatek , i 1.5ml w sobote ( w sumie 3ml na tydzien)
czy takie rozwiazanie jest mniej szkodliwe dla organizmu?
Naukowo udowodnione jest, że GBL, a szczególnie jego metabolit GHB jest dużo mniej szkodliwy niż alkohol, a nawet marihuana. Jedynym minusem jest uzależnienie fizyczne.
Szkodliwość dla organizmu jest bardzo niska.
Przykładowo : pijąc giebla 24/h przez miesiąc odstawiam go nie czując żadnego zjazdu przy odpowiedniej obstawie lekowej. Głównie wystarczy baklofen i schodzenie z dawek.
Gdybym pił wódkę 24/h przez miesiąc i upijał się tak aby zasnąć jak na gieblu, to nie wiem czy bym taki ciąg przeżył.
27 października 2020Narkotykowiec pisze: mam pytanie, no bo lubie sobie w tygodniu strzelić 2 piwka... np jedno w piątek po pracy, a drugie w sobote.
odkrylem ostatnio GBL, jest naprawde miłe, i chciałbym zamienić praktyke picia piwa na 1.5ml GBL w piatek , i 1.5ml w sobote ( w sumie 3ml na tydzien)
27 października 2020Sekatorus pisze:Ogólnie będzie mniej szkodliwe, ale GBL sam w sobie może być bardziej drażniący na flaki, jeśli przerobiłbyś to na GHB to w ogóle bajka. Używałem / używam GHB podobnie jak Ty planujesz od 7+? jakoś lat i generalnie wszystko super, ale po kilku latach pojawia się tolerka i potrzebujesz więcej i nie jest tak kolorowo jak wcześniej, no ale działa, jakoś tam nadal działa :) jeśli chodzi o skutki zdrowotne to zupełny brak.27 października 2020Narkotykowiec pisze: mam pytanie, no bo lubie sobie w tygodniu strzelić 2 piwka... np jedno w piątek po pracy, a drugie w sobote.
czyli po czasie ta magia i euforia znika? nawet jak bede sporadycznie przez te 7 lat stosowal? powiedzmy czasem raz na tydzien czasem raz na miesiac takie cykle... bardziej jednak kreca mnie psychodeliki i wierze w jakąś tam neurogeneze wiec moze nie bedzie tak źle i nie bede musiał drastycznie zwiekszac dawek :)
w sumie dobry tip z tym GHB, pokombinuje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.