Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
14 września 2020Teabadger pisze: Jeżeli brałeś jakieś neurolepy typu chlorprotiksen, to może on zabijać tą dziką radość, która pojawia się przy pregabalinie. Z kolei, ciągle stosujesz mocne miksy, więc bardzo możliwe, że działanie pregi nie jest w stanie "przebić się", nawet przy takich dawkach na start.
Teraz dorzuciłem 25 mg baklofenu. Przez chwile jakieś dziwne lęki miałem ale już jest w miare, muzyka dobrze wchodzi
w sumie to obecny stan jaki mam to można porównać do fety heh dziwne to jest.
już narazie nic nie dorzucam bo czuje że coś mnie bierze i ewidentnie inaczej sie czuje
EDIT: kurde dziwne lęki mnie naszły , nie wiem czy od tego baklofenu czy nadmiaru kofeiny bo dwa monstery i kawe dziś wypiłem. Dorzuciłem więć 1 mg alpry. Dziwny mam stan ogółem. Nie wiem co mam robić
A dziś na wieczór jak zarzuce sobie mirtazapine to nie będzie jakiś fatalnych interakcji? Oprócz oczywiście mega senności , bo to lek który biore przed spaniem jak nie mam zioła
Teraz jest dziwnie w chuj po tym moim dzisiejszym mixie, już nie pamiętam ile tej alpry poszło ale coś koło 2,5 -3 mg. 300 mg pregi i 25 mg baklofenu. Chwile byłem naspidowany, potem miałem lęki i niepokój a teraz czuje się jakbym był lekko pijany. Zastanawiam się co wrzucić żeby poprawić ten wieczór bo czuje się nie swojo i czegoś brakuje. @Teabadger co byś doradził żebym się ocknął ? Alpra ? Bo prega za długo sie ładuje chyba że do nocha znowu jebne. Baklofen jak wezme to bede sie zataczał bo zauważyłem że ma on alko-podobne działanie. Kiedyś 40 mg solo nic mi nie dało ale dzisiaj te 25 mg w połączeniu z tamtymi lekami mnie skołowało.
Chyba też za dużo kofeiny, dwa monstery, dwie kawy i od tego mogą być lekkie lęki. Jeszcze jakieś chuje mi mleko z lodówki szpitalnej podbierają. Miałem pomysł żeby zrobić psikusa i coś dodać do tego mleka żeby mieli nauczke ale daruje sobie takie coś to dziecinada i głupota.
Marzy mi się jebnąć dwusetke wódzitsu albo browara ale nichuja, nie pije dzisiaj bo bedzie przypał bo już mam oczka troche zamulone. W razie wu powiem że ja też sie lecze i biore mirtor i to od tego i mogą nawet alkomatem zmierzyć i wyjdzie 0.0 bo nie bede pił. Ale i tak raczej takich akcji tu nie ma, Przed chwilą karmiłem brata i widzieli że normalnie ogarniam, ale jak pojde sie nachlać to będą kłopoty, jestem pewien , przy takiej kombinacji leków picie alkoholu to tylko w domu swoim na spokojnie a nie w szpitalu
PS.: Nawet zupke za darmo mi przyniosła pielęgniarka, fajna zmiana dzisiaj jest, ale ta najlepsza poszła na chate, a chętnie bym ją bliżej poznał
na stanie znajduje się 5 op. Linefor 150 mg po 56 szt. oraz 3 op. Linefor 75 mg również po 56 szt.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.