Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1941 / 194 / 0
Ja biorę arypiprazol i nie zabija to przyjemności którą daje pregabalina. Zawsze jest tak samo przyjemnie, jeśli tolerka nie wystrzeli w kosmos.
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
14 września 2020Teabadger pisze:
Jeżeli brałeś jakieś neurolepy typu chlorprotiksen, to może on zabijać tą dziką radość, która pojawia się przy pregabalinie. Z kolei, ciągle stosujesz mocne miksy, więc bardzo możliwe, że działanie pregi nie jest w stanie "przebić się", nawet przy takich dawkach na start.
Chlorprotiksen dziś nie brałem, wczoraj tylko, bodajże 30 mg.
Teraz dorzuciłem 25 mg baklofenu. Przez chwile jakieś dziwne lęki miałem ale już jest w miare, muzyka dobrze wchodzi

w sumie to obecny stan jaki mam to można porównać do fety heh dziwne to jest.

już narazie nic nie dorzucam bo czuje że coś mnie bierze i ewidentnie inaczej sie czuje %-D jakbym teraz dopił alko to byłoby cudownie napewno ale nie bede ryzykować

EDIT: kurde dziwne lęki mnie naszły , nie wiem czy od tego baklofenu czy nadmiaru kofeiny bo dwa monstery i kawe dziś wypiłem. Dorzuciłem więć 1 mg alpry. Dziwny mam stan ogółem. Nie wiem co mam robić
  • 1664 / 301 / 0
Jak brałem pregę oralnie, to też miałem jakieś lęki w trakcie ładowania, potem znikały i uderzała faza. Przy wciąganiu też się pojawiały na początku, ale też znacznie krócej trwały, może parę minut. Teraz już tego nie ma, więc to po prostu skutek uboczny, który z czasem przechodzi.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1229 / 181 / 0
To dobrze, bo nienawidze tych lęków i czuje się jak debil. Dowaliłęm 1 mg alpry na te lęki i mnie tak zmuliło że najchetniej bym poszedł w kimono a nie moge narazie. Rusze sie teraz sprzed kompa na szluga i przegryze coś bo dosłownie zara zasne %-D Jutro rano wezme 150/300 mg pregi i 1,5 alpry i zobacze jak poklepie.
A dziś na wieczór jak zarzuce sobie mirtazapine to nie będzie jakiś fatalnych interakcji? Oprócz oczywiście mega senności , bo to lek który biore przed spaniem jak nie mam zioła
  • 1664 / 301 / 0
Sama pregabalina dobrze robi na sen. Z mirtą żadnych zabójczych interakcji nie ma. Potęguje jedynie, w pewnym stopniu, działanie innych depresantów, głównie innych GABAergików. Swoją drogą, to nie przeczytałeś nawet ulotki, chociaż interakcji, zanim zarzuciłeś do takiego miksa? xD %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1229 / 181 / 0
Czasem czytam ulotki ale dzisiaj mi się nie chciało, wole tutaj się dowiedzieć. Użytkownicy tego forum (oczywiście nie wszyscy ale jest wielu kompetentnych) ma o wiele większą wiedze na temat leków psychotropocych od lekarzy. Jedna młoda lekarka kiedyś 150 zł za wizyte na problemy ze snem zalecała olanzapine %-D

Teraz jest dziwnie w chuj po tym moim dzisiejszym mixie, już nie pamiętam ile tej alpry poszło ale coś koło 2,5 -3 mg. 300 mg pregi i 25 mg baklofenu. Chwile byłem naspidowany, potem miałem lęki i niepokój a teraz czuje się jakbym był lekko pijany. Zastanawiam się co wrzucić żeby poprawić ten wieczór bo czuje się nie swojo i czegoś brakuje. @Teabadger co byś doradził żebym się ocknął ? Alpra ? Bo prega za długo sie ładuje chyba że do nocha znowu jebne. Baklofen jak wezme to bede sie zataczał bo zauważyłem że ma on alko-podobne działanie. Kiedyś 40 mg solo nic mi nie dało ale dzisiaj te 25 mg w połączeniu z tamtymi lekami mnie skołowało.

Chyba też za dużo kofeiny, dwa monstery, dwie kawy i od tego mogą być lekkie lęki. Jeszcze jakieś chuje mi mleko z lodówki szpitalnej podbierają. Miałem pomysł żeby zrobić psikusa i coś dodać do tego mleka żeby mieli nauczke ale daruje sobie takie coś to dziecinada i głupota.

Marzy mi się jebnąć dwusetke wódzitsu albo browara ale nichuja, nie pije dzisiaj bo bedzie przypał bo już mam oczka troche zamulone. W razie wu powiem że ja też sie lecze i biore mirtor i to od tego i mogą nawet alkomatem zmierzyć i wyjdzie 0.0 bo nie bede pił. Ale i tak raczej takich akcji tu nie ma, Przed chwilą karmiłem brata i widzieli że normalnie ogarniam, ale jak pojde sie nachlać to będą kłopoty, jestem pewien , przy takiej kombinacji leków picie alkoholu to tylko w domu swoim na spokojnie a nie w szpitalu %-D

PS.: Nawet zupke za darmo mi przyniosła pielęgniarka, fajna zmiana dzisiaj jest, ale ta najlepsza poszła na chate, a chętnie bym ją bliżej poznał :extasy: :extasy: :*
  • 1223 / 487 / 0
@rooney co ty leżysz w szpitalu i sobie tam ćpuńskie bajlando urządziłeś ? dobre akcje odpierdalasz %-D %-D
  • 3079 / 1049 / 0
ja ponownie chciałem pochwalić się swoją kolekcją Lineforu, czyli pregabaliny. leki wykupuję i dzięki temu mam spore zapasy, a biorę tylko doraźnie ją w dawkach 300-450 mg na dobę i sprawdza się ona. co prawda pregabalina nie jest tak silnie przeciwlękowa jak benzodiazepiny, ani też tak rekreacyjna jak baklofen, ale daje radę i z wieloma sprawami pomaga. wiele tu już opisywałem swoich doświadczeń z nią w tym wątku, udzielam się jednak rzadziej, bo to nie jest środek, który zażywam na co dzień. staram się go oszczędzać i zostawiam na awaryjne sytuacje. podobnie jak leki benzodiazepinowe.

na stanie znajduje się 5 op. Linefor 150 mg po 56 szt. oraz 3 op. Linefor 75 mg również po 56 szt.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1229 / 181 / 0
Jestem jako opiekun niepełnosprawnego brata mojego. Musze jakoś tu spędzić czas przecież zanudziłbym się na śmierć. Wieczorkami chlałem ale dziś nie pije bo jestem naćpany lekami i zastanawiam się co teraz pierdolnąć bo dziwnie zaczynam się czuć, chyba alperke ojebie a jak już będzie noc i skończą się te obchody to moge ostrzej zatańczyć, albo baklo albo mirta - z tym że po niej to sen murowany a ja bym sobie pooglądał jakieś seriale i posiedizał na kompie
  • 1223 / 487 / 0
@rooney a to sorki,szacun.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.