Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
szpilek
  • / / 0
dzień dobry,nie mogę się doszukać za którego posta dostałem warna i w efekcie bana na 7 dni,czy ktoś z moderatorów byłby łaskaw podrzucić linka.
igla83
  • 4603 / 2217 / 1
Proszę Igła83

post3437794.html#p3437794
Za tę jakże wiele wnoszącą dyskusję. Nie byłeś zresztą jedynym, któremu się "pomyliły" działy. Za to był warn i automatyczny ban na 3 dni.

Dodatkowo administrator @STR88 przedłużył ban do 7 dni z powodu
Powód: „Kolejny ban za warny, przedłużony do 7 dni”
szpilek
  • / / 0
DexPL. dziękuje,mógłbyś jeszcze napisać jaki to był dział ? linka nie mogę otworzyć bo nadal jestem zbanowany.
  • 4603 / 2217 / 1
Alchemia umysłu
chemikalia-pozostale.html
  • 1223 / 487 / 0
@surveilled witam,czy według ciebie ten post kwalifikował się do ukarania warnem post3437794.html#p3437794 upomniałem tylko innego usera że pisze bzdury,mój post był bezwartościowy,ale nie zawierał wulgarnych słów ani nie był obrazliwy,wystarczyło go wyrzucić do śmietnika a nie karać warnem,uważam że zostałem potraktowany przesadnie surowo,będe wdzięczny za twoją opinię,pozdrawiam.
  • 4603 / 2217 / 1
To chyba nie był tylko jeden post, a cała offtopowa dyskusja z innym userem, za którą oboje dostaliście po warnie (jednym, choć postów było wiele). A, że był to już 3 warn to i automatyczny ban wpadł. Sprawa była następnie analizowana w gronie moderatorów i Administrator @STR88 przedłużył ban do 7 dni z powodu
Powód: „Kolejny ban za warny, przedłużony do 7 dni”
Tutaj wklejam linki do usuniętej dyskusji.
post3437794.html#p3437352
post3437794.html#p3437615
post3437794.html#p3437794
post3437794.html#p3437807

Do spamowania są inne tematy.
  • 6254 / 446 / 12
24 września 2020igla83 pisze:
@surveilled witam,czy według ciebie ten post kwalifikował się do ukarania warnem post3437794.html#p3437794
Tak, jak najbardziej warn się należał. Od upominania użytkowników jest moderacja, którą możesz wezwać korzystając z przycisku Zgłoś post.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
kristjano
  • / / 0
do reszty was pogrzało ?
nikt mi nie przejął konta
mam dickpic wrzucic celem uwierzytelnienia ?
  • 1854 / 217 / 37
Twierdziłeś wprost coś innego.
kristjano
  • / / 0
zdjęcie z wanny w robala wrzuciłem
z tego nie da się wytłumaczyć inaczej XD
orajt
jak mam się uwierzytelnić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.