Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
28 grudnia 2017Anabolik pisze: ale ta myśl o zażyciu heroiny była spowodowana klonozepamowo-alkoholowo-kodeinową bombą wytrzeźwiałem i postanowiłem sie ogarnąć czyli zostać przy Tramalu i żyć aktywnie jak dotychczas ale śledzę ten temat :cheesy:
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
17 grudnia 2017jezus_chytrus pisze: Ale lubicie się bzykać z każdym, bez względu na wygląd i wiek? : ) Z takich usług raczej nie korzystają wysportowani i przystojni faceci.
Osoby ktore tak pięknie pierdolą o łączeniu przyjemnego z pozytecznym chyba sa nacpane. Juz pomijam kwestie, ze przecietny klient w burdelu nie wyglada jak Mister Uniwersum i nie jest facetem z wielka klasa i kasa. Ale ile jest pobic? Kradziezy? Albo przylazi jakis dziad ktoremu juz od 100 lat nie stoi i rob takiemu laske przez godzine, bo zaplacil :kotz:
Ja nie wiem jak trzeba byc odrealnionym zeby uwazac, ze dziwki lubia sie kurwic.
Taka kobieta nie powinno sie gardzic tylko wspolczuc.
Ludzie są różni, pewnie są takie co z desperacji wybrały taką profesje, ale są i takie, co znalazły prosty sposób, na szybkie zarobienie kasy, której w biedronce na kasie nie zarobiła by przez 20 lat...
I zakończmy już temat kurewstwa w tym wątku - EOT
Piszemy o prostytucji wsrod narkomanow, nie o historiach na miare Pretty Woman.
Jesli mialbys choc troche oleju w glowie to chyba wiedziałbys jaka klientele maja cpunki i co sie tam moze odpierdalac.
Poza tym juz to widze jak laska jedna z druga szczerze opowiadaja "lubie sie ruchac wiec peacuje w burdelu i daje kazdemu, niewazne jaki by byl"
Zejdz z oblokow na ziemie.
Oblech pojdzie pukac na sfere niskobudzetowa duzo nie wymagajac. Jak masz kase masz wszystko. Moja kolezanka jest modelka i mi opowiadala o doslownie gwaltach. Dobrze platnych. Kolezanka cpa.
I nie wyjdzie z nalogu dopoki nie przestanie dawac za kase. Taka prawda.
Wiec na serio nie pierdol jakie dziwki maja super zycie. Ciekawe jak Twoja kolezanka teraz spiewa po latach w branzy. Czy dalej lubi sie ruchac...
P.S. przejdz sie kiedyś na miting NA kobiecy. Posluchasz tych "lubiacych ruchanie" i moze przestaniesz pierdolic jak potrzaskany
Pozdrawiam
// Niech któryś z modów przeniesie ten cały wątek o kurestwie gdzieś indziej, bo zrobił się śmietnik //
Wiec do tego sie odnosze!
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.