Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 14 / 0
Ja jestem przystojny chlopak, wysoki, muskularny. Szybki, zwinny, opalony, pachnacy.

Taki chuj racji nie masz autorze postu ha!
  • 152 / 4 / 0
11 czerwca 2014wildwolf pisze:
Każda potwora znajdzie swego amatora.
Chuj że post stary, ale zauważ. Każda potworA znajdzie amatorA.

Ale żeby potwór znalazł amatorKĘ... To się już nie zdarza, i trzeba o tym fantastyczne filmy kręcić
  • 1311 / 334 / 12
kobita brzydka ale przynajmniej spokój że się nie będzie puszczać z sąsiadem za mefedron %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3186 / 372 / 0
Re: Brzydki ryjec
Nieprzeczytany post autor: Blu »
12 października 2024Selevan pisze:
Ale żeby potwór znalazł amatorKĘ... To się już nie zdarza, i trzeba o tym fantastyczne filmy kręcić
Zdarza się raczej często, mam 2 znajomych z wyjątkowo niewyjściowymi ryjcami, obaj mają żony >7/10. Po prostu nadrabiają innymi zaletami, zaradnością życiową, poczuciem humoru, inteligencją. Problem jest tylko kiedy masz brzydki ryj plus NIC czym mógłbyś to nadrobić.
  • 1311 / 334 / 12
w zupełności wystarcza nadrabiać forsą
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3186 / 372 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ci co narzekają, że to wygląd im przeszkadza w podrywaniu zwykle nie mają ani forsy ani nic innego atrakcyjnego i to jest ich główny problem. Zwalają winę na ryj bo tak najprościej uciec przed odpowiedzialnością i koniecznością pracy nad sobą.

Jak masz tylko forsę i nic poza tym to też niedobrze, bo przyciągasz głównie chciwe pustaki chcące cię wycyckać z siana.
  • 23 / 2 / 0
Nieprawda ja jestem bardzo przystojny a biorę sporo głównie hera i fetą jedyne co to mi krostki na barkach się pojawiły.

Czasem nawet piękne osoby się wciągają w temat. Nie ma wyboru, to losowe.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1094 / 305 / 2
Nieprzeczytany post autor: Merx »
co to za zjazd narcystycznych osobowości XD wtf kółko wzajemnej adoracji "ja jestem przystojny"
ja za to jestem normalny
Spoiler:
i mimo swego, ile przećpałem w życiu to jestem zdania:
JAK DBASZ TAK MASZ
tym o to sposobem, jak raz na rok wyj3bie mi jakaś skaza na mordzie, to jest to święto zapisywane do kalendarza xd
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2807 / 364 / 0
Nie no czytając niektóre posty to tutaj sami modele z okładek są ktorzy narzekają że nie mogą poderwać zadnej laski .. Więc może nie są tak przystojni jak im sie wydaje
  • 205 / 64 / 0
Chłopaki. Tego jak kobiety oceniają atrakcyjność i tak nie zrozumiecie, ja przynajmniej nie rozumiem. Ostatnio usłyszałem od jednej że dla niej Piotrek Szumowski jest przystojny a chłop autentycznie ma ryło jak but do robienia przysiadów. Płeć z Wenus stety niestety jest od nas testosteronowych samców nieco mądrzejsza i patrzy raczej na całokształt aniżeli wydatne kości policzkowe i ostro zarysowane szczęki. Poczucie humoru, charyzma, pewność siebie mają największe znaczenie. Może to banał ale jak pogadacie z laskami to raczej też będziecie zdziwieni jakie typy przystojnych gości wam rzucą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.