Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 416 / 58 / 0
@STR88 bo opakowania midazolamu są niezbyt przystepne, 10 tabletek to malo, a 100 to trochę przesada, i jeszcze pojebana cena. Ale jeżeli te 10 tabletek wystarczy na 20 razy biorąc pod język, to jeszcze ujdzie;-)
  • 1211 / 616 / 0
@dgnted nie musisz wykupywać całego opakowania 100 tabletek. Lekarz może wypisać np. 30 sztuk i w aptece wydadzą to bez problemów.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 58 / 0
niby tak, ale to są tak jakby 3 osobne opakowania

-------------------------

Proszę o scalenie.

Probowal ktos midasia przed kodą? żeby było bardziej sennie i przyjemniej

Scalono - taurinnn
  • 340 / 52 / 0
Siemano słuchajcie trochę przedawkowałem względem tokerki midazolama i miałem podobny stan jak zolpidemie urwany film i nawet trochę falujące obrazy kto brał to wie o co chodzi. Z zolpim mam kłopot bo na sen już dawno przestał działać ale to nic dziwnego kiedy ma się tolerkę wyjebaną na około 50 mg. Co polecacie poza midasiem (tylko w postaci tabletek nie żadnego zielska do skrętów) żeby wywołać stan taki jak po midazolamie? Nie chodzi mi podkreślam tylko o efekt nasenny ale takie miłe i przyjemnie odrealnienie żeby trochę odlecieć
  • 981 / 84 / 0
Up
Spróbuj relanium godzinkę dwie. Przed snem.

Eh przypomniałem sobie jak trafiłem na pierwszy detoks i dostałem Midasa, piękne czasy
  • 340 / 52 / 0
Relanium niestety na mnie przestało całkowicie działać. Być może przez tolerancję wyrobioną przez alprazolam który przyjmuję w dawkach od 2 do czasem 4 mg. Chodzi o substancję która wydała podobny efekt miłego odlotu ale bez urwanego filmu
  • 1106 / 221 / 0
Ja pierdziele, nikt wcześniej chyba nie ostrzegł, że biorąc dormicum podjęzykowo czuć jakby wypalało mi błonę śluzową. Nie potrafię nawet powiedzieć, czy to jest aż tak kwaśne, czy po prostu palące i co powoduje takie uczucie? Próbowałem także bez otoczki, więc raczej coś jest w samej tabletce.
  • 104 / 16 / 0
Coś musi być w samej tabletce bo po wzięciu w klamę szczypie niemiłosiernie.Za to efekt natychmiastowy.Minuta i lulu.
  • 1106 / 221 / 0
Rdzeń tabletki: laktoza, celuloza mikrokrystaliczna, skrobia kukurydziana, magnezu stearynian;
Teoretycznie chyba nic z samego rdzenia nie powinno powodować takiego uczucia(?) Ktoś kto przerabiał tabletki do i.v. i odczuwał coś przy pukaniu? Lub brał ktoś inne leki z midazolamem?
Wyglądać by mogło więc na to, że midas działa podobnie jak zolpidem, a zwłaszcza zopiklon i powoduje zaburzenia smaku (gorzki, metaliczny), czy prawdopodobnie legendarnie miętowy klon (tutaj info jest niepotwierdzone, jest wiele sprzecznych informacji). Jednak o ile w przypadku zopiklonu jest to potwierdzone nawet w ulotce i owy posmak można odczuć nie tylko podczas "smakowania" tabletki, ale również kilka-kilkanaście godzin później, o tyle po rozpuszczeniu zarówno klona, jak i dormicum pod językiem i przepiciu go smak znika - tego od zolpi nie da się niczym całkowicie zabić.
  • 651 / 63 / 0
No i mam znów duza paczke krola.z tym pieczeniem czy paleniem przy wciaganiu braniu pod język podobnie jest jak podaje midasa iv tez wręcz przez chwilę boli .podając koledze wczoraj oksy z midasem w 1pompie tez myślał że wyskoczylem z kabla A tak się nie stało więc sam jestem ciekaw co powoduje ten ból pieczenie czy jak to tam nazwac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.