Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
[quote="Ester"]
Ludzie, ile tego muchoZola na pierwszy raz? 10mg w nos, czy lepiej 20mg w połyk? EDIT]

po 20 urwie Ci sie film najprawdopodobniej. walnij 10 w klame. z dxm nie polecam, chyba ze na zejsciu. dxm pbniza tolerke min na to gowno
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Walnąłem 10 w nos i słabiutko poczułem, to walnąłem jeszcze jedną, też w nos. Jakieś tam lekkie rozmycia się pojawiły falowania, ale to jeszcze nie to. Za to weszło te działanie podobne do benzo i chcica na więcej, zeżarłem 600mg DXM + 7,5g lecytyny. Matko boska, co to było, cevy, oevy, masakra, ale mało pamiętam. Pamiętam tylko, że z żyrandola posypała się fontanna piasku, która zamieniła pokój w pustynię. Ten sam żyrandol (kula większa od głowy wisząca na kablu, podobna do ula) zmieniał kształt, topił się, kręcił jak karuzela. Na suficie mam takie dość psychodeliczne wzory, podobne do wirów (później wstawię foto), zaczęły się kręcić, zmieniać kolory, wkrótce pojawiły się na ścianach, później z sufitu jakby spadł wodospad - utworzyła się dodatkowa ściana w pokoju, oczywiście też z tych wirów. Coś kojarzę, że jak już się DXM rozkręciło, to wkrótce zolpidem zeszedł, bo nie miałem oevów. Więcej nie pamiętam - ogromna szkoda, można to chyba porównać do dobrego 4-ho-meta (sądząc - niestety - po TRach).

Przypomniało mi się. Zaczęło się od tego, że przeglądając jeszcze hypa każde zdanie, każdy akapit jeździł w swoją stronę po ekranie - chyba tylko tyle dał sam zolpidem, resztę widziałem już chyba po wejściu DXM.

Znowu ciąg, estem jebnięty jakiś. Idę pod prysznic i po kodeinę. Mam nadzieję, że DXM nie wykończył mi enzymu, w sumie przydałoby się poszukać info...

EDIT:
Jednak nawet te pływające napisy na ekranie były niepełną godzinę po zjedzeniu Dexa. Z samego zolpidemu było tylko tyle, że siedziałem na kanapie ze złożonymi ręcyma jak do modlitwy i jak na dywan zezowałem, to widziałem normalnie, a jak na ręce, to dywan wydawał się być dalej.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2009 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 35 / / 0
Zolpidem to zuo!! 6 browarów i 2 tabletki stilnoxa skończyło się tym o czym wszyscy przestrzegali. Naodpierdalałem tego wieczoru fchuj! Najgorsze jest to, że dobrze wiedziałem jak się to skończy to czemu mimo wszystko zarzuciłem te tablety będąc najebanym... zero instynktu samozachowawczego, kurwa :( Moralniak zajebisty.
Uwaga! Użytkownik Majster Klepka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 4 / 0
[quote="Majster Klepka"]
Zolpidem to zuo!! 6 browarów i 2 tabletki stilnoxa skończyło się tym o czym wszyscy przestrzegali. Naodpierdalałem tego wieczoru fchuj! Najgorsze jest to, że dobrze wiedziałem jak się to skończy to czemu mimo wszystko zarzuciłem te tablety będąc najebanym... zero instynktu samozachowawczego, kurwa ]

ha, na to chyba nie ma mocnych. Spokojnie wystarczyla by jedna tabletka i polowa browarkow. co odjebales? :D na maxa xhujowe uczucie obudzic sie nagle z kurewskim uczuciem ze cos jest na maxa nie wporzadku. Spotykasz rodzica/znajomego i sie zaczyna :wall:
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2009 przez Blaze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 4 / 0
pytanie odnosnie zolpi+tabaka.

ta mieszanka jest dla mnie nie do wciagniecia pawia mozna puscic, ale czy jest sens zarzucac tabake np po walnieciu zolpi? w sumie tabaka tymczasowo zwieksza ukrwienie sluzowki wiec moze zolpidem sie lepiej wchlania?

Edit: wogole jaka pani farmacautka fajna: mloda blondyneczka z leciutkimi piegami i calkiem spoko piersiami podana do kompletu z ostrzejscym makijazem. miodzio.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2009 przez Blaze, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 432 / 1 / 0
Ja jak mi się zerwał film po Zolpi, to na szczęście nic ponoć nie na odpierdalałem, choć byłem ponoć dziwny i ciężko się było ze mną porozumieć bo mówiłem strasznie nie wyraźnie. hehe Na zolpi nie ma mocnych wydaje się, wszystko pod kontrolą, aż tu nagle budzisz się nad ranem i zastanawiasz się Łat da Fuck? :-p drapiąc się przy tym po łbie...
off
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Zolpi to straszne guwno,jak dlam nmie sie nie oplaca sie tego kupowac jkak macie klonyktore sa refundowane a nawet relki chopciaz one slabsze sa i nie wiadfomoajkaaczekacie faza . wie4c taka
bralem zlipi 300mg popilem wodka bylem karbem wypierdolilem sie nas erowerze 50 razy przyjkjechala policja i mnie wjebali w ziolo na stacji,pozniej bylem na kuracji.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
Te Lorafen ładnie się chyba porobiłeś %-D
off
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
A ja dzisiaj 15mg w nos strzeliłem i nie miałem żadnej fazy prawie - tylko stoliki zaczęły się ruszać i zmieniać kształt. Lipa, teraz jeśli muchozol, to tylko w miksie. Jutro chyba pójdzie 450mg + 10mg w klamę i oby mi się film nie urwał.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
ja zajebałem przed chwila 30mg z tabaką i jest git (robie tak już od dłuższegi czasu i nigdy nie zbierało mnie przez tabake na rzyganie). Zaczalem dodawac sniffa do Z bo likwiduje/czyni spływ znośnym i nie ma tego perfidnego chemicznego posmaku na wejściu po którym chce mi sie kurwa spawać ;o
moze źle wymierzasz dawki? ja sypie na oko ~15%sniffa reszte zolpi i wchodzi elegancko

co ciekawe właśnie opisałeś moją ulubioną farmaceutke hmmm :heart: :-D lca user?
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2009 przez deadline, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.