Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 217 / 37
Sam Ci dałem warana za offtop i wulgaryzmy odnośnie innych użytkowników, pisałem Ci za co.
wsprawiewarna
  • / / 0
Nie wiem czy wiesz, ale ciężko sprawdzić PW mając bana.
Gdzie te wulgaryzmy i offtop, co?
  • 3215 / 420 / 0
ostatniego warna masz za posta ponizej
viewtopic.php?f=23&p=3372586#p3372586
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
wsprawiewarna
  • / / 0
W takim razie nie wiem czy moderator wildwolf opanował umiejętność czytania poprzednich postów, ale nie ma tu żadnego offtopu, post stanowi odpowiedź na pytanie użytkownika, wnoszę o zdjęcie tego warna.
  • 1854 / 217 / 37
Ludzie sami zwracali Ci uwagę w tym wątku, żebyś był mniej wulgarny i nie odnosił się agresywnie do innych. Post został zgłoszony przez użytkowników, przyznałem im rację po przeglądnieciu Twoich wypowiedzi. 72h to wystarczający czas na ochłonięcie, tym bardziej, że miałeś na koncie już 3 warany, za podobne wybryki. Rada na przyszłość - nie bluzgaj na innych, nie będzie warana.
Pozdrawiam.
wsprawiewarna
  • / / 0
A czytałeś ten wątek? Gościu naspamił 10 postów o jednej i tej samej rzeczy, a jedyne co ja napisałem wulgarnego to ,,kurwa".
W dodatku nie wiem czy wiesz, ale offtopic posting to postowanie niezwiązane z tematem, a nie wulgaryzmy. Będziesz teraz szeryfem forum dającym ludziom warny za ,,kurwa"?
Nikogo tam nie obraziłem. Warn za jeden wulgaryzm i jeszcze jako powód wklepałeś offtop? Nieźle.
Ponownie - wnoszę o zdjęcie warna.

[note]scalono - surv[/note]

Czekam na opinię jakiegoś admina i serdecznie proszę o zdjęcie warna, który został nadany mi bezzasadnie.
Reprymenda dla whitewolf też by się przydała - może by w końcu przeczytał regulamin.
  • 509 / 25 / 0
Mi jeden z moderatorów usunął już 3 posty kompletnie za nic...Może w jednym trochę za ostrych slow użyłem ale nikogo personalnie nie mogło to urazić...Sam dodaje posty w których mnie oczernia i pisze różne nieprawdziwe farmazony na mój temat po czym je usuwa.
Prywatne sprawy wywleka na forum i ma jakieś żale z dupy.

Ktoś mi zadaje normalne pytanie ja normalnie odpowiadam a on mi usuwa odpowiedz może ktoś coś z tym zrobi bo nie mogę normalnie użytkować forum przez jednego moderatora co już przestaje być nawet śmieszne...

A jak zgłosiłem mu post, w którym mnie obraza to sam sobie sprawę zamknął...śmiech na sali
Od kiedy można być sędzia w swojej sprawie jakieś nowe niepisane zasady widzę
  • 3215 / 420 / 0
A może byś dał znać o kogo chodzi i podał jakieś linki ?
Inaczej ciężko się do tego odnieść
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 25 / 0
O Jezusa chodzi
Jaki linki mam ci podać nie robię screenow postów, które wysyła ale teraz zacznę robić screeny tych w których mnie oczernia zreszta jakbym dobrze poszukał na forum to bym znalazł.
Mi nie chodzi o jakieś ukaranie go czy coś takiego.Chce żeby mi postów nie wywalał po prostu a to, że posty które zgłaszam zamyka sam to akurat mogę pokazać.
Jest to chyba jakiś dowód na to, że ma coś do ukrycia.
Normalnie chce się czegoś dowiedzieć, odpowiedzieć czy zapytać a ten mi wywala posty...

Jeżeli masz tak możliwość sprawdzenia usuniętych postów to mogę ci powiedzieć w jakim wątku to było i sam się przekonasz
  • 1854 / 217 / 37
Znajdź posty o które Ci chodzi i podlinkuj tutaj, nikt tego za Ciebie nie zrobi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.