Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Gdzie te wulgaryzmy i offtop, co?
Pozdrawiam.
W dodatku nie wiem czy wiesz, ale offtopic posting to postowanie niezwiązane z tematem, a nie wulgaryzmy. Będziesz teraz szeryfem forum dającym ludziom warny za ,,kurwa"?
Nikogo tam nie obraziłem. Warn za jeden wulgaryzm i jeszcze jako powód wklepałeś offtop? Nieźle.
Ponownie - wnoszę o zdjęcie warna.
[note]scalono - surv[/note]
Czekam na opinię jakiegoś admina i serdecznie proszę o zdjęcie warna, który został nadany mi bezzasadnie.
Reprymenda dla whitewolf też by się przydała - może by w końcu przeczytał regulamin.
Prywatne sprawy wywleka na forum i ma jakieś żale z dupy.
Ktoś mi zadaje normalne pytanie ja normalnie odpowiadam a on mi usuwa odpowiedz może ktoś coś z tym zrobi bo nie mogę normalnie użytkować forum przez jednego moderatora co już przestaje być nawet śmieszne...
A jak zgłosiłem mu post, w którym mnie obraza to sam sobie sprawę zamknął...śmiech na sali
Od kiedy można być sędzia w swojej sprawie jakieś nowe niepisane zasady widzę
Inaczej ciężko się do tego odnieść
Jaki linki mam ci podać nie robię screenow postów, które wysyła ale teraz zacznę robić screeny tych w których mnie oczernia zreszta jakbym dobrze poszukał na forum to bym znalazł.
Mi nie chodzi o jakieś ukaranie go czy coś takiego.Chce żeby mi postów nie wywalał po prostu a to, że posty które zgłaszam zamyka sam to akurat mogę pokazać.
Jest to chyba jakiś dowód na to, że ma coś do ukrycia.
Normalnie chce się czegoś dowiedzieć, odpowiedzieć czy zapytać a ten mi wywala posty...
Jeżeli masz tak możliwość sprawdzenia usuniętych postów to mogę ci powiedzieć w jakim wątku to było i sam się przekonasz
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.