Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
------------------------
A żeby nie było OT, fentanyl jest do ogarnięcia na przyszpitalnych/przyhospicyjnych śmietnikach. Trza tylko czatować, bo śmieci palą codziennie, no i strażnicy się kręcą :)
Piszę to jako ciekawostkę. Stanowczo odradzam używania już używanych plastrów, a także nieużywanych ;)
---------
Szósty EDIT
@Agonista, oszukuj się dalej, że Cię nie ubezwłasnowolnią....
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
@mniemanolog- ja prezentów od nieznajomych nie przyjmuje.poszukaj sobie dziewczyny.Walentynki niedługo.
dla odpalowca, to dla mnie pro - jucer, na stoku przy przystanku, fentanyl to jakis gadżet, cos czym mozna skreta zbic- tru tru!
dla thiokodeinowca, czyli chyba junki kidsa, co sie naczytal i kreuje sie w roli mesjasza wsrod swoich osiemnastoletnich znajomych na hoffmanna, z lekkim wlewem doodbytniczym taki fentanyl jest po drodze- bo z pierwiastkowego maku robiony, ale czy dla takiego chlopaka fentanyl to nie jest zło?
bożesz ty moj jakie to niebezpieczne dla syna sąsiada!~Ledwo co sie nauczyl jak ekstraktowac antidol, a juz ma wiedze jak przerobic plaster w iniekcyjny nabój!
Przeciez pani Luiza mowila, ze w zyle nie bral nigdy, a trawka to kazdemu moze sie zdazyc :(
Fentanyl to kurewsko niebezpieczna substancja. Użytkownik wbrew pozorom ma neiwielkie pole do poipisu przy sile tego srodka.
tru tru
Rozmowy acreal
tylko mi nie wysyłajcie maili z ofertą kupna bo one już są dla kogos zaklepane.
niestety jest jedno ale, plastry są prawie rok przeterminowane lecz pro-userzy mnie uspokoili bo twierdzą, że jeszcze w miarę dobrze powinny posmyrać
dam wam jutro znać jak było. kocham was, buziaki
ps. nie marnujcie plastrów na żucie, tylko walcie iv, żucie plastra z fentanylem to marnowanie plastra z fentanylem, już lepiej oddać komuś kto go nie zmarnuje niż żuć ;)
Uważajcie z tym gównem.
Po tym incydencie ksionc przemyślał swoje postępowanie i postanowił przestać brać przeciwbólowe leki, oraz opuścić to zgorszone forum. Już poprosił niczego o zbanowanie konta.
no to tyle, cześć. Może się jeszcze kiedyś odezwę jak będę pięknym, bogatym posiadaczem ośmiu żon niczym arabski szejk, zwłaszcza po to by wam napisać "mówiłem nie drap!!"
ksionc pisze:
Uważajcie z tym gównem.
no to tyle, cześć. Może się jeszcze kiedyś odezwę jak będę pięknym, bogatym posiadaczem ośmiu żon niczym arabski szejk, zwłaszcza po to by wam napisać "mówiłem nie drap!!"
i powodzenia w rzucaniu. Mi 3 reanimacje i grozba zostania warzywem nie przeszkodzily w dalszym coraz to bardziej niszczacym cpaniu :)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Ale skąd go wziąć??
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Jak myślicie, lekarz ćpun wypisze odpowiedni papier? I za ile? Trzeba będzie mu obciągnąć czy dać ładny PLN? Z tym obciąganiem to żartowałam oczywiście, chociaż jakby mi wyskoczył z takim pomysłem to bym się wkurwiła w chuj.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).