Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
@Lemarko, mam dla Ciebie prezent ;) Pamiętasz mnie jeszcze?
------------------------
A żeby nie było OT, fentanyl jest do ogarnięcia na przyszpitalnych/przyhospicyjnych śmietnikach. Trza tylko czatować, bo śmieci palą codziennie, no i strażnicy się kręcą :)
Piszę to jako ciekawostkę. Stanowczo odradzam używania już używanych plastrów, a także nieużywanych ;)
---------
Szósty EDIT
@Agonista, oszukuj się dalej, że Cię nie ubezwłasnowolnią.... %-D Możesz być kimś w życiu, możesz dużo zarabiać. Ale pamiętaj: sądy wyrokują na podstawie opinii biegłych psychiatrów. A dla nich jesteś zatwardziałym opiatowcem - wystarczy, że raz pukniesz hel (fenatanyl to dla nich zupełne novum, pewnie wypytywali co to takiego?), niezdolnym do samodzielnej egzystencji. Taka jest smutna prawda. Żyjemy w pierdolonym PRLu :/
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2010 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 3 razy.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lemarko »
Fent jest dla nawet doświadczonych kombinatorów nie do zdobycia, tylko dla pro-userów. Może z racji tego że to nie thiocodin,gdzie rzygawka to najgorsze co może sie pojawić.

@mniemanolog- ja prezentów od nieznajomych nie przyjmuje.poszukaj sobie dziewczyny.Walentynki niedługo.
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
co to znaczy pro- user?
dla odpalowca, to dla mnie pro - jucer, na stoku przy przystanku, fentanyl to jakis gadżet, cos czym mozna skreta zbic- tru tru!
dla thiokodeinowca, czyli chyba junki kidsa, co sie naczytal i kreuje sie w roli mesjasza wsrod swoich osiemnastoletnich znajomych na hoffmanna, z lekkim wlewem doodbytniczym taki fentanyl jest po drodze- bo z pierwiastkowego maku robiony, ale czy dla takiego chlopaka fentanyl to nie jest zło?
bożesz ty moj jakie to niebezpieczne dla syna sąsiada!~Ledwo co sie nauczyl jak ekstraktowac antidol, a juz ma wiedze jak przerobic plaster w iniekcyjny nabój!
Przeciez pani Luiza mowila, ze w zyle nie bral nigdy, a trawka to kazdemu moze sie zdazyc :(

Fentanyl to kurewsko niebezpieczna substancja. Użytkownik wbrew pozorom ma neiwielkie pole do poipisu przy sile tego srodka.

tru tru
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Raduję się! oja raduje się! bo najprawdopodobniej już jutro będę miał okazje znów skosztować tej narastającej euforri po dobrym strzale z czyściciela. Lecz by nie zrobić sobie kuku zbyt mocno to postanowiłem zutylizować tylko jednego plastra 25mcg a pozostałe 4 oddać w rence dobre. Oczywiście te 4 sztuki pakuje do koperty i wysyłam zanim przystąpię do konsumpcji swojego plastra, bo gdybym zrobił to w odwrotnej kolejności, to prawdopodobnie bym się rozmyślił co do oddania pozostałych sztuk potrzebującym... ;)
tylko mi nie wysyłajcie maili z ofertą kupna bo one już są dla kogos zaklepane.

niestety jest jedno ale, plastry są prawie rok przeterminowane lecz pro-userzy mnie uspokoili bo twierdzą, że jeszcze w miarę dobrze powinny posmyrać

dam wam jutro znać jak było. kocham was, buziaki :*

ps. nie marnujcie plastrów na żucie, tylko walcie iv, żucie plastra z fentanylem to marnowanie plastra z fentanylem, już lepiej oddać komuś kto go nie zmarnuje niż żuć ;)
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2010 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ksionc narobił dużego stracha swojej rodzinie bo założył ze plaster po terminie będzie słabiej działał i użył większego kawałka matrycy niż zwykle, co skończyło się tym iż na trochę przysną w oparach kwasku i spirytusu salicylowego, nie zdążywszy nawet schować odrażającej strzykawki.
Uważajcie z tym gównem.

Po tym incydencie ksionc przemyślał swoje postępowanie i postanowił przestać brać przeciwbólowe leki, oraz opuścić to zgorszone forum. Już poprosił niczego o zbanowanie konta.

no to tyle, cześć. Może się jeszcze kiedyś odezwę jak będę pięknym, bogatym posiadaczem ośmiu żon niczym arabski szejk, zwłaszcza po to by wam napisać "mówiłem nie drap!!"
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3200 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Chwilowy moralniak po dekonspiracji? Nie przejmuj się, przejdzie. ;-)
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ksionc pisze:

Uważajcie z tym gównem.

no to tyle, cześć. Może się jeszcze kiedyś odezwę jak będę pięknym, bogatym posiadaczem ośmiu żon niczym arabski szejk, zwłaszcza po to by wam napisać "mówiłem nie drap!!"
nie gownem nie gownem! Chyba, ze jestesmy zukami gnojarzami to mozna nazwac fenta gownem.

i powodzenia w rzucaniu. Mi 3 reanimacje i grozba zostania warzywem nie przeszkodzily w dalszym coraz to bardziej niszczacym cpaniu :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
tak,tak jeszcze tego właśnie sławnego fenta trzeba przyjebać aby skompletować opio doświadczenia :diabolic:
Ale skąd go wziąć??
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
jestem narkomanem, zajebanym narkomanem, zacpanym zajebanym narkomanem za kawalek tego wyrucham kaloryfer taka prawda. nic juz nie napisze ja sie tak strasznie boje
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2010 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
eh bo Ty oxaś miałeś hm... sprzyjające warunki i się niestety wpierdoliłeś najmocniej jak się da, no ale powiedz, takie normalne zwykłe życie jest aż tak fajne? Serio wolałbyś normalnie pracować w swoim zawodzie i nie mieć doświadczeń z ćpaniem? Chociaż nie no, w Twoim przypadku jest tak ciężko, że pewnie wolałbyś nawet sprzedawać warzywa na bazarze niż się tak męczyć.

Jak myślicie, lekarz ćpun wypisze odpowiedni papier? I za ile? Trzeba będzie mu obciągnąć czy dać ładny PLN? Z tym obciąganiem to żartowałam oczywiście, chociaż jakby mi wyskoczył z takim pomysłem to bym się wkurwiła w chuj.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).