Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 299 / 6 / 0
Wlasnie stestowalem 2 godz temu najpierw 1x8mg, czulem dzialanie ale oczekiwalem czegos wiecej bo fajnie sie zapowiadalo i walnolem 8 znowu i jak lecialem do sklepu po piwko nagle pogoda z zimnej deszczowej zmienila sie na cieplo , wiatr ktory wczesniej byl zimny masowal moje plecy kolory lekko zywsze . Fajna sprawa ale po karpackim 9 % i boniu czuje sie zajebany jak bo klonie z alko, Ciekawe czy bede czul jutro w robocie. :)
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 299 / 6 / 0
Powiem tak tolerancja spadla mi tak bardzo, ze jednak 16 mg dla mnie z dwoma karpackimi 9% i bogiem bylo tak jakbym klony przepijal woda czyli ostra zasiepka plus bongo oczywiscie. I walilem to o 11 rano a nastepnego dnia ciezko wstac do pracy bede chyba testowal mniejsze dawki typu 8 mg albo zakupie proszek i sie pobawie. Na poczatku bylo zywo i wogole ale pozniej taki spiay otempialy troche :) pozdro

Ile to juz lat ! %-D
  • 299 / 6 / 0
Dzisiaj robota 8 godz minelo szybciudko :) I bo robocie 1x8 mg nie wiem czy solo czulem cos ale jak sie zjaralem to stradxny rwlax :) Leze i az tak fajnei sie czuje :)Szkoda ze tyle trzyma bo w robocie raczej muszebyc trzezwy :( Ale ogolie fajne benzo :) Fluobromazolamu ttroche zjadlem ale lipa. A w bromie rzeczywiscie smak miety hehe a moze to chwyt reklamowy :D bowiedza ze lubimy klony. Ale wolalbym w proszku i dawkowac naprzyklad 2 mg czy cos jakis aplikator :) Po co odazu 8 jak nie mam tolerki :P Wolalbym 2-3 do pracy :) Zrobie tak moze jak bedzie mi sie chcialo :D

Ile to juz lat ! %-D
  • 237 / 4 / 0
Tak Ci ten flubro przypasował? A ja myślałem ze już na dobre się nawróciłeś :D Jeszcze te go nie przetestowalem, ale ostatnio przerobiłem trochę clonazolamu co opisałem tam w wątku o nim, zajrzyj.
  • 195 / 10 / 0
Ja na 2 dzień mam kaca - tj. Zmula i senność. Za to 1 dzień całkiem przyjemny.

Idealne benzo na odstawkę.
  • 6158 / 433 / 12
Kto napisał, że flubromazepam jest analogiem bromazepamu? Tak nie jest - atom bromu jest w innym miejscu! Tutaj jest grupa 2-bromofenylowa, a tam brom jest przy głównym pierścieniu.

Inna sprawa, że wszystkie bzd są dość analogowe względem siebie.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 39 / 4 / 0
Mimo to w działaniu bromazepam troche przypomina, bardzo fajne benzo, ale czasem za bardzo widać że jest sie porobionym. Dawki 20 mg + są już dość mocno siadające na łeb, chociaż wydaje się że wszystko jest pod kontrolą.
  • 1660 / 300 / 0
Jaram pisze:
Mimo to w działaniu bromazepam troche przypomina, bardzo fajne benzo, ale czasem za bardzo widać że jest sie porobionym. Dawki 20 mg + są już dość mocno siadające na łeb, chociaż wydaje się że wszystko jest pod kontrolą.
Tak jest. Najbardziej jednak siada na głos imo, w sensie, gada się jak najebany.

Jak to ktoś wspomniał wcześniej, to benzo jest mistrzowskie na odstawki i zawdzięczam mu brak padaki po ostatnim ciągu klonazolamowym ;-)
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 446 / 18 / 0
Wszystko było si dopóki Morfeusz nie wziął mnie w swoje objecia i nie kimnalaem na 5 godzin :P,ale to pewnie wina tego,ze wczesnie musialem wstac i niewyspany bylem.10 mg do jutra będzie jeszcze coś czuć ? A chciałem na miasto wyjść zintegrować sie ze społecznością :v
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 195 / 10 / 0
Tak. To czuć 3-4 dni. half life ponad 100h.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...