Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 1359 / 347 / 13
maseczka najlepiej z tkaniny metalicznej bo skutecznie zakłóca algorytmom skanowania i rozpoznawania twarzy

dla niepoznaki przywdziej też jakąś biżuterię oraz kapelusz i włóż okulary 🥸
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2804 / 607 / 0
10 września 2024opalonyben pisze:
email odbiorcy zalozony na jakims torze
NIE, nie i jeszcze raz NIE! Taki email będzie od razu oflagowany jako podejrzany, tak samo jest np. z ProtonMailem!
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1359 / 347 / 13
najlepiej zrobić na mejla starych - w razie przypału mówicie, że hackerzy zamówili żeby was pogrążyć
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 57 / 6 / 0
@neurotoXXXsick polecam firefoxa i dobre proxy. Jsst sporo stron gdzie można proxy za xmr kupic. Wtedy normalnie można założyć email clearnetowy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.