Generalnie całkiem fajny stymulant w takich dawkach, fajne skupienie,motywuje do działania, bardzo mi sie spodobał.Wszystkie efekty juz zostaly wymienione więc nie będe powtarzał co odczułem bo inni urzytkownicy pisali.
Z kolei rozwinął bym troche kwestie deso na imprezy.
Jestem ciekaw jak to z tym podkładem go pod inne środki.Surv i Tyler pisaliście ,że alko słabo czuć.Ja mixowałem EP,deso i alko i faktycznie cały czas była pełna swiadomość, ogarnięte wszystko ale dzięki alko fajne te wyluzowanie (dzięki któremu da sie iść na parkiet na imprezie :-D ) więc dla mnie mix bardzo fajny na balety.
Ciekawi mnie czy ktoś łączył to z eth catem lub 3mmc + alkohol lub GBL.Którys z tych mixów na impreze ? Można tak w ogóle łączyć ?
JohnyHa pisze:Odchudzanie się za pomocą stymulantów, a w szczególności 2-DPMP, jest głupie.
Johny mógłbyś to rozwinąc ? Ciekawy jestem dlaczego tak uważasz, bo wkońcu wiele osób sie odchudza za pomocą stimsów włącznie z sportowcami.Nawet w suplach spalaczach są.Mówię o takich stimsach jak kofeina, małe dawki efedryny itp. a nie takie mocne jak deso :-D
Johny mógłbyś to rozwinąc ? Ciekawy jestem dlaczego tak uważasz, bo wkońcu wiele osób sie odchudza za pomocą stimsów włącznie z sportowcami.Nawet w suplach spalaczach są.Mówię o takich stimsach jak kofeina, małe dawki efedryny itp. a nie takie mocne jak deso :-D
Właściwie powinienem umieścić pytanie w "gdzie kupić XXX", ale zadaję je tutaj mając nadzieję że odpowiedzą mi doświadczeni userzy. Ogólnie cena deso w Polsce jest dość niska porównując z zagranicą.
Oralnie wchodzi długo i działa jak mocna kawa przez 8-10h. Im więcej wrzucisz tym dłużej trzyma, ale narastają efekty uboczne.
Mam się spodziewać spustoszenia fizycznego, po jakim czasie łapie?
W sumie to nie wiem ile wziąłem bo odsypywałem na oko z worka 250mg. :D Ale wydajna to musi być substancja, skoro tak niskie dawkowanie.. i cenowo też świetnie...
Skoro tu mowa o dawkach typu 2mg/3mg, to jak to niby odsypać? Przecież to ze dwie takie kropki puchu, dla kogoś ze słabym wzrokiem niezauważalne...
Nie wiem skad brales, ale jest duza mozliwosc ze vendor to czyms chrzci aby klienci nie 'zachorowali'.
FajnieJest pisze:Roztwor
Nie wiem skad brales, ale jest duza mozliwosc ze vendor to czyms chrzci aby klienci nie 'zachorowali'.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.