Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
@klepsydra - ok, dzięki, to już mam mniej więcej ogląd ocb
@chriskatowice spoko Chris, jaja sobie robiłem... choć czujnym zawsze trzeba być ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 265 / 19 / 0
Popełniłem błąd przy iniekcji - błąd nowicjusza. Mianowicie (chyba) nie wbiłem się do zyły, ale podskórnie. Wokół miejsca przekłucia zrobił się mały bąbel, a okolice są mocno zaczerwienione. Jakieś protipy?

///wygląda to jak typowa reakcja alergiczna
  • 2116 / 630 / 0
[mention]Friendrich[/mention] najprawdopodobniej nic Ci nie będzie, obserwuj okolice iniekcji i jeśli bąbel lub jakakolwiek podskórna twardość zacznie rosnąć, rumień będzie sie posuwać, a temperatura ciała także wzrastać - wtedy dopiero możesz mieć powody do niepokoju.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 265 / 19 / 0
03 sierpnia 2017Jamedris pisze:
[mention]Friendrich[/mention] najprawdopodobniej nic Ci nie będzie, obserwuj okolice iniekcji i jeśli bąbel lub jakakolwiek podskórna twardość zacznie rosnąć, rumień będzie sie posuwać, a temperatura ciała także wzrastać - wtedy dopiero możesz mieć powody do niepokoju.
Dziękuję

Bąbel zniknął, zaczerwienienie również.

Starałem się do wszystkiego przygotować najlepiej jak mogłem, zachowując wszelkie możliwe zasady higieny - a tu taka wpadka. Pozostał chyba sniff, ehh.
  • 16 / 1 / 0
Po co sniff. Wal w kazda jeszcze w miarę sprawna zyle. I tak już jesteś stracony gangusie.
  • 4 / / 0
@Klepsydra a tam w Holandi to hel jest typu braun czy biały ?
Uwaga! Użytkownik Imovane nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Witka,wjebalem sie wnto gowno na grubo.

U was moi mili skret to goraczka,katar,kaszek i po prostu w chuj pizga?
Ja potrafilem siedziec w bkuzie i kurtce (grubej wiosenno zimowej) w pelnym sloncu gdzie wiara z golymi klatami sie gotowała a ja trzesawka z zimna.

Ps @KARMAWRACA po ile u Ciebie chodzi helena? Mi wlasnie dill podniosl cene z 40 za 1.25 na 50 za gieta.
I z jakimi cenami spotkaliscie sie w europie zachodniej?

Ps2 to prawda , ze nie warto niczego kupowac od murzynow, probowalem pare razy cos wyszponcic od tych pal i zawsze shit quality w chuj. Browna jak wzialem od bambusa to mi sie zrenice powiększyły 8)
Uwaga! Użytkownik PLNL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 190 / 5
35-40 za grama, 10 za kulę. Dobra jakość.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2 / / 0
Witam,po' 18 latach za granicá musze wrócic na miesiac do Pl. Pytanie gdzie w Pl. Kupie Browna? Inaczej sobie nie poradze..
  • 289 / 11 / 0
Polecam wejść w wątek "Mapa heroiny w Polsce" :) tam powinieneś znaleźć jakieś info. @up
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...