Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1889 / 72 / 3
Ścinanie otoczki scyzorykiem jest bardzo powszechne u mężczyzn, dlatego o tym wspomniałam. Nie wiem, może to jakoś podnosi ego, że robi się to "po męsku", a nie bawi wacikami i acetonem/spirytem/wodą.
Pod strumieniem bieżącej wody też masz duże straty.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1509 / 223 / 0
Nie takie jak przy "męskim sposobie". %-D Spłukuję tylko niebieskie, reszta zostaje, więc na pewno wiele tego nie ubywa.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1 / / 0
Witam,
Macie jakiś sposób by bez kontaktów ogarnąć coś w Krakowie? Gdzie szukać? Pilnie potrzeba bo jest ciężko a nie wiem gdzie szukać i nikogo tu nie znam
  • 119 / 4 / 0
Ile walić na pierewszy raz iv, przy niewielkiej, praktycznie zerowej tolerancji na opiaty?
  • 12799 / 2488 / 0
23 marca 2018kuba555 pisze:
Witam,
Macie jakiś sposób by bez kontaktów ogarnąć coś w Krakowie? Gdzie szukać? Pilnie potrzeba bo jest ciężko a nie wiem gdzie szukać i nikogo tu nie znam
Nie polecam szukać bez zaufanego kontaktu. Przy odrobinie szczęścia skończy się tylko wyjebką. Jeśli trafisz na kiboli, to powodzenia...
  • 8103 / 914 / 0
23 marca 2018phoEnix128 pisze:
Ile walić na pierewszy raz iv, przy niewielkiej, praktycznie zerowej tolerancji na opiaty?
15 mg - 20 mg.Do tego jakas antyhistamina.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1016 / 97 / 0
Weź pod uwagę straty przy przeróbce, 30mg przerobione powinno ci dać te 15-20mg zanim więcej wprawy nabierzesz. Chyba że ampuły walisz to jak wyżej.
The child is grown
The dream is gone
  • 8103 / 914 / 0
@up
Na fakt, przy przeróbce tracisz pare mg, ale to dalej czysta mofina a nie heroina z ulicy z niewiadomymi wypelniaczami.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1360 / 180 / 0
Jak z ampułki to po 20mg powinno być dobrze. Jak przerabiasz np. Sevredol to ucieknie te 5mg, ale 15mg powinno cie porobić tez dobrze.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 497 / 12 / 0
jak walilem w kabel 50mg to doustnie 100mg mnie porobi? jestem w takiej sytuacji w której nie mam dostępu do sprzętu : )
p
email: 853156@protonmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.