Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
no ja miałem, jak własnie tak często i duże dawki waliłem. u mnie to dotyczyło raczej wzroku. jak zmykałem oczy to widziałem rozmaite obrazy. jak otwierałem oczy natychmiast znikały. na bardzo dużych dawkach(powyżej 1,5 mg iv) miałem bardzo dziwne i bardzo realistyczne halucynacje. byłem całkowicie przytomny, oczy miałem otwarte, nie spałem, a to co przeżywałem w sferze seksualnej to była autentycznie jakaś ekstaza. dwa razy mi się tego udało doświadczyć. niesamowite po prostu. nie do opisania. szkoda, że też nie do powtórzenia za każdym razem po podaniu. naprawde niesamowite. ja naprawde wtedy leciałem. czysta rozkosz, orgazm tylko w głowie trwający ponad poczucie czasu. tego sie opisać nie da. dużo bym dał za replay
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 19 / 3 / 0
Jeszcze jedno pytanie czy po fentanylu,wogóle po opiatach może pogorszyć się wzrok? bo mi się pogorszył tzn rozmazują mi się litery jak czytam i muszę mrużyć oczy.
Uwaga! Użytkownik Agonista nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Po bupie ogólnie mnie naszedł sentymet do plastrów, zreszą próbowałem durogesic100, ale pzeterminowane, wiec zujac czy paląc z folii(zły patent) coś tam fenta oblicze mi mignęło.ale nazbyt przelotnie
chętnie wzbogaciłbym sie o 1 dobry kwadracik z jelonkie....
myślisz że prywatny lekarz, zainkasowawszy 100-120 pln(jest refundacja) wypisze mi resie na 1 plaster,można tak- na bupe 2mi wypisali,ciśnie mnie na coś nowego a hery nie chce tykać bo to kłopoty i łażenie, ''ogarnianie''?Myślałem też o wizycie w gab. od skrobanek w ŁDZ i za podobną kwotę lub wyższa 10szkieł dolcontrolu-kosztuje to 18zł ja daje 180za 10X100mg/ml

co sie bardziej finansowo/operacyjnie kalkuluje?

pzdr
moro nie wyspany po bupie przed dniem wizyt po benzosy
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SI »
witam posiadam plasterki Durogesic 25, z tego co widze sa to plastry bezzelowe
nie chce tego palic jedynie w gre wchodzi przemielenie w gebie:P
mam pytanie, jaka czesc tego plasterka mam zapodac przy pierwszym podejsciu zeby faza byla gladka nie mecząca albo tym bardziej stresujaco zejsciowa
jesli chodzi o jakiekolwiek moje doswiadczenie to tylko tramal bralem kilka opakowan tabletek i jedna buteleczke syropu, ale ostatnim razem zapodalem sobie tramal ok. 6 mjiesiecy temu
dzieki z gory za podpowiedz
  • 1406 / 142 / 0
sprzedaj je mi, sprzedaj je mi, - to najlepsze podpowiedź jakiej Ci mogę udzielić :-D
narkotyki są niezdrowe
  • 19 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Agonista »
Nie życze najgorszemu wrogowi tego zespolu abstynencyjnego!! bralem to miesiac akurat w wigilie mi sie skonczylo i dostalem zespolu odstawiennego to było straszne dopiero ze szpitala wróciłem z detoksu mialem byc tam 14 dni ale sie wypisałem w ogóle to rodzice mnie wywiezli do psychiatryka do koszalina az a tam detoksu nie ma dla opiatowców no ale przyjeli mnie i dawali mi tylko tramal i clonozepam gowno pomogli. teraz mysla ze nie wiadomo ile bralem ze rok czy wiecej a to miesiac i mnie chca do osrodka wywiezc a jak sie nie zgodze to ubezwłasnowolnią i tak im nie wyjdzie to raczej bo to dosc trudny proces z tego co wiem nie jestem grozny ani dla siebie ani dla otoczenia no i kontaktuje i myśle normalnie... tera se skołowałem buprenorfinę i biorę ale małe dawki i normalnie się już czuje zanim zaczniecie brac ten durogesic to sie zastanówcie sto razy!!!!!!
Uwaga! Użytkownik Agonista nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
@Agonista a tak ślicznie o nim pisałeś ......................ech
i nikt nie chciał słuchać starego oxasia buahahahahahaha............................oj oj
zostawcie go znawcom i koneserom
to najlepsza z najlepszych podpowiedzi jakiej mogę udzielić
narkotyki są niezdrowe
  • 2124 / 268 / 0
[quote="SI"]
witam posiadam plasterki Durogesic 25, z tego co widze sa to plastry bezzelowe
nie chce tego palic jedynie w gre wchodzi przemielenie w gebie]

Nurtuje mnie jedno pytanie. Dlaczego nikt sobie nie przykleja tych plastrów? W durogesic 25 jes 4,2mg fenta, przy zuciu nie wyciagniemy wszystkiego z matrycy, a biodostępność wynosi ok. 30%.Po przyklejeniu przez 72h dostajemy 25mcg/h czyli 1,8mg fenta co daje wydajność 43% a potem matrycę i tak mozna przeżuc. Rozumiem, ze w przypadku wiekszych plastrów osoby bez tolerancji sporo ryzykuja przyklejajac je. Jest jakaś znaczaca różnica w dzialaniu euforycznym po przeżuciu i przyklejeniu plastra? Nie śledzę tematu, fent mnie srednio interesuje, tak tylko pytam.
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
jak dla mnie jest spora. po przyklejaniu zelowych (glupi bylem i mlody) w ilosciach 4-5 na siebie tylko wymiotowalem i ze tak powiem bylem strasznie zajebany. ze niby ok, ale rzygam, srednio sie czuje dobrze, jakby chory i problemy z cialem mialem, jakos nie chcialo sie do konca sluchac. duza przepasc miedzy psychika a fizyka mojego ukladu byla...
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Czytalem, ze przeterminowane plastry duzo traca na mocy. Jak duzo?

Mam mozliwosc zakupu plastrow 25ug/h (4.2 mg w plastrze), ale dokladnie rok po terminie. Beda o polowe slabsze, czy moze kilka, kilkanascie razy?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.