Przy okazji skoro ktoś odkopał temat to zapytam, czy młoda,mała daturka która jeszcze ani kwiatków ani nasion nie ma jednie spore liście zawiera już jakąś tam ilość alkaloidów?
IMO i tak, najlepiej przeprowadzić ekstrakcję alkaloidów i wtedy je dokładnie odmierzyć. Gdybym miał zażywać to właśnie tak bym zrobił, w innym przypadku jest to zbyt nieprzewidywalne.
Daj sobie spokój, żarłem benzydaminę i uważam, że to syf, ale na pewno jest mniej ryzykowna od bielunia. Jak już musisz coś takiego brać, to atropinę odradzam. Krzywdę sobie zrobisz, dawkowanie nie istnieje. benzydamina też dobrze wypierdala, możesz z DXM połączyć, mocne haluny i pizda fest, nie polecam wychodzić z domu.
@Adm
Alkaloidy tropanowe wykazują działanie parasympatykolityczne, może jeszcze kreskę fety na sen?
@pawoleh666
Najlepsza rzecz jaką możesz wyciągnąć z tripa po bieluniu to zero uszczerbków na zdrowiu. Delirianty uczą tylko tego, by ich nie brać.
Zjedz grzyby, kwasa, czy załatw jakieś przyjemne tryptaminy, a jak chcesz mega pizdy to tryptaminka IV lub DMT/aya. Wolę srogiego bad tripa jak za dużo do szprycy prochu wrzuciłem po mefie, niż wpierdalać syf typu bieluń
@Atropolamine Przeciez taka ekstrakcja to sama przyjemność:)
W sumie ciekawy jestem działania wyizolowanej atropiny, skopolaminy i tej hujoscaminy, ale żadnego trip raportu nie mogę znaleźć.
Może wysoka szkodliwości bielunia wynika z potężnej synergii, ale działanie na organy jednak budzi moje obawy.
25 czerwca 2020Satif pisze: @Atropolamine
Daj sobie spokój, żarłem benzydaminę i uważam, że to syf, ale na pewno jest mniej ryzykowna od bielunia. Jak już musisz coś takiego brać, to atropinę odradzam. Krzywdę sobie zrobisz, dawkowanie nie istnieje. benzydamina też dobrze wypierdala, możesz z DXM połączyć, mocne haluny i pizda fest, nie polecam wychodzić z domu.
Benzydamine żarłem nie raz, bxm też był grany
25 czerwca 2020Satif pisze: @pawoleh666 Edytowałem post, przeczytaj.
W sumie ciekawy jestem działania wyizolowanej atropiny, skopolaminy i tej hujoscaminy, ale żadnego trip raportu nie mogę znaleźć.
Może wysoka szkodliwości bielunia wynika z potężnej synergii, ale działanie na organy jednak budzi moje obawy.
Czuję ogromny strach i respekt.
Naczytałam się o bad tripach, nawet próbowałam sobie wyobrazić stany po tym... do tego kilku znajomych kiedyś jadło i nie chcą już nigdy do tego wracać.
To chyba obok bromoważki najniebezpieczniejsza "używka".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.