Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 231 / 42 / 0
^up
Ja stosuję od około roku codziennie tran, wit. B, wit. C, wit. D - jeden raz w tygodniu w dawce 10000. Od około tygodnia biorę dodatkowo rano Koenzym Q10 (dobry dla serca), magnez z ashwaghandą i korzeń arktyczny (2x dziennie). Na wątrobę bardzo spoko działa Hepatil (zażywam na noc).
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 4 / 0
Cześć.
Kupiłem 5-htp 200mg oraz ashwagandhe z SFD. Dokładnie jest to Adapto Max. Moje pytania:
- czy mogę łączyć oba suple?
- jak długo stosować 5-htp? Tydzień, dwa?
Z góry dziękuję za pomoc.
  • 1299 / 259 / 0
24 lutego 2021Molek82 pisze:
Cześć.
Trzy bobry.
- czy mogę łączyć oba suple?
Ta.
- jak długo stosować 5-htp? Tydzień, dwa?
Dłużej nawet. Prekursory można walić sporo czasu wg mnie. Później z tydzień dwa przerwy.
  • 34 / 4 / 0
Dzięki. Zrobię sobie kurację jednym opakowaniem htp 60 szt plus adapto max 90szt i zobaczymy czy jest poprawa
  • 155 / 19 / 0
Dobra, w sumie odpuściłem temat, bo wydawał mi się wydawaniem hajsu na szajs, który miał działanie na granicy placebo (GABA, Acetylotyrozyny, nie wspominając o witaminach). Ale dwie rzeczy. Trafiła mi się książka z lat 90-tych. Tytułu dokładnie nie pamiętam ale coś w stylu Domowe sposoby na lepszą pamięć. Facet wychwala tam (a minęło już jakieś 30 lat od kiedy to pisał) w sposób umiarkowany w sumie poza dietą to Alcar.
I tak myślę, że chciałbym sobie zrobić uniwersalny stack, który ograniczy mi konieczność testowania miliona rzeczy na które tracę hajs, nadzieję i czas.
Alcar, zauważyłem działa pierwsze dni bardzo wyraznie, później słabnie jego odczuwalne działanie (nie wiem, czy stosować go cyklicznie?) i co do tego? Witamina D jak każdy Polak (czy za bardzo przereklamowane?) Rodzinny nie ma u mnie problemów z wypisaniem Piracetamu, tylko w sumie czy on coś daje?

Piracetam z rana i Alcar z rana, w południe Różeniec gorski i na wieczór pilsy na spanie od doktora psychiatry, względnie hydroxyzyna (alo nie piję). Kawę też staram się unikać. Yerba i zielona herbata w sumie.
Dodam tylko, ze od psychiatry mam przepisane Elicea (escytalopram) - o ile ma to jakiś wpływ.
  • 244 / 58 / 0
Ma... serotonina przymula ja nie mogę brać SSRI, bo hujowo mi się ogarnia pracę a mam taką, że dużo niestety muszę w łeb wrzucić i pomyłki są baaardzo kosztowne i nie mile widziane... zresztą w mojej obecnej pracy podobno po drugiej "grubszej" jest "to my zadzwonimy jeszcze kiedyś"
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 1599 / 47 / 0
Takie szybkie pytanie czy ten produkt https://allegro.pl/oferta/hi-tec-therm- ... 9728665840 nadaje się na pobudzenie tez tak samo jak na spalenie tłuszczu
  • 244 / 58 / 0
Zadziałać powinien... tylko w "chudnięciu" najważniejszy jest UJEMNY bilans kaloryczny... przy -500 kcal dziennie co już jest wyzwaniem miesięcznie "palimy" ok. 2 kg... cudów i "perpetum mobile" nie ma... jest zależność przyczynowo-skutkowa... żremy na + (dodatnim bilansie) to grubniemy chociaż byśmy biegali, skakali i się inaczej srali. Możemy poprawić sylwetkę... treningiem siłowym dużymi ciężarami i krótkimi seriami "zbudować" muskulaturę ale waga leci w górę. Spalacze są dla takich co mają BF <10% i wiedzą jak to wykorzystać takie jest moje zdanie... ale tam już lecą inne specyfiki jak clen, efka czy t3.
Jak chcesz coś silniejszego to czytaj o DMAA (gerianium 1.3).
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 104 / 18 / 0
7key ma rację. to nie spala tłuszczu, bo tłuszcz spala jedynie deficyt. clen,
hitec, który wkleiłeś ma skład łudząco podobny do zwykłego energetyka z biedry czy lidla. wypij puszeczkę i sam ocenisz. ogólnie kofeina i tauryna pobudzają - kwestia dobrania dawki. co do dmaa, to osobiście wybitnie mi nie pasuje, acz świadom jestem pozytywnych opinii.
Mistrzu! Jak osiągnąć szczęście?
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
  • 86 / 13 / 0
Zwróciłbym uwagę na omega-3, dobrze kontrują one prozapalne omega-6, które spożywane są w ogromnych, nienaturalnych ilościach. Chodzi głównie o sam stosunek 3 do 6. Idealny byłby 1-1...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!