ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
Kupujesz Marquis reagent i testujesz: MDMA barwi sie na cimnofioltowy.
  • 1889 / 72 / 3
Również testy od SIN.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 61 / 4 / 0
100 pln za MDMA to normalna cena, a z dnm spokojnie można było za 60 zł. Teraz to sam nie wiem.
  • 2 / / 0
Emka w małych dawkach może powodować jakieś zagrożenie dla osoby z niedomykalnością mitralną?
  • 16 / 1 / 0
czesc, mam wazne pytanie.
ostatnio poznalem sie z pigulami, pierwsza zarzucilem dokladnie 3 tygodnie temu (3/4 pixy) , a ostatnia tydzien temu (cala). czy gdybym zazyl pigule za 3 dni to zadzialalaby slabiej badz w najgorszym przypadku moglbym stracic ta slynna magie i w zyciu juz sie nie nacieszyc kolkami?
Uwaga! Użytkownik aptekash nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 33 / 0
Tak, zadziała słabiej ale nie obawiaj się że po trzech wrzutach zrobi ci się trwała tolerancja na MDMA. Aby doprowadzić się do takiej trwałej tolerki trzeba MDMA nadużywać przez dłuższy okres czasu.
dawniej Anon
  • 361 / 15 / 0
Kolejny sort rozpuszczony w glikolu propylenowym, stężenie 50 mg/ml, polecam tę formę dawkowania. Ostatnie MDMA miałem 9 miesięcy, w glikolu w ogóle nie traci mocy, a bardzo przyjemnie się odmierza pipetą laboratoryjną (ew. strzykawką).
  • 2215 / 369 / 0
21 stycznia 2018Anon2 pisze:
Tak, zadziała słabiej ale nie obawiaj się że po trzech wrzutach zrobi ci się trwała tolerancja na MDMA. Aby doprowadzić się do takiej trwałej tolerki trzeba MDMA nadużywać przez dłuższy okres czasu.
Albo się srogo przećpać, wysiurasz serotonine i tolerka będzie
Po kilku dorzutkach robi się paskudnie.. skurcze i te sprawy
kto zrobił ponad pół gieta w dzien ten wie o co chodzi :emo:
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 41 / / 0
Przychodzę z pytaniem. Zdarzają się wam na emce mikrodrzemki/krótkie urwanie filmu? Czasem jest po jednej, czasem po większej ilości. Ucieka mi wtedy świadomość i gadam głupoty, jakby przez sen po czym „budzę” się z mindfuckiem. Zauważone nie tylko u siebie. Od czego to zależy? :huh:
  • 911 / 207 / 1
Jedne tak mają, a inne nie. Przysypianie jest typowe dla srogich dawek. Mnie np. usypia, a w candyflipie dochodzi nawet do chamskiego zatrzymania czasoprzestrzeni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.