Ludzie ktorzy mysla, ze jak nie klepie MDMA i cpaja MDA to bedzie git, to sie myla.
Problemu nie rozwiazuje sie zmiana substancji a zmiana trybu zycia.
tylko ten temat prosze przeniesc do dopingu mozgu i/lub do tematu typu "odbudowa sero po MDMA a link lub mention na pw.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
wpadlam bo chcialam opisac moj trip sprzed dwoch dni, ktory niestety byl inny od poprzednich.
Mianowicie, na poczatku zjadlam pol dropsa zolte WarnerBrosy, nie pokopalo absolutnie nic, wrzutka byla kolo 23.30, jadlam moze z 4 godziny wczesniej. I tak przechulalam do godziny 3 wypijajac z trzy drinki lecz fazy dalej zero. A jesli fazki zero to postanowilam dorzucic 70 krysztalka, dalej nic, po godzinie polecialo jeszcze 100 i to juz chyba bylo przegiecie. Faza wleciala dosyc ostra, bialka na wierzchu aczkolwiek mialam kontrole nad soba. Ale do czego zmierzam. O 8 rano postanowilam wrocic do domu, juz glowa lekko ogarnieta, wyszlam, do domu z 700m wracalam chyba z dwie godziny(w moim odczuciu) no i zaczelo sie. Wracajac na parkingu zobaczylam jak jakis zakapturzony koles kucajac przy samochodzie jakby sie chowa, przestraszylam sie ale kiedy podeszlam blizej nikogo nie bylo, zwykle kolo od auta, zwida. Jestem juz na klatce pod swoimi drzwiami, probuje je otworzyc a moje drzwi zwykle biale, staly sie calkiem stare, poobdzierane, poobdrapane, kolejna schiza, weszlam do domu zamknelam drzwi a z wizjera zrobil sie robak ktory zaczal pelzac po tych drzwiach. Szybko do pokoju, do lozka. Probuje podlaczyc tel do ladowarki, nie moge, patrze na telefon a on popsuty, listwa jakby odpadla mysle sobie super, jak ja to zrobilam zee rozwalilam telefon , budze sie rano a z telefonem wszystko ok. Mialam czysto realne schizy po tym, ktore pamietam do dzis i ktore mnie teraz przerazaja. Czy to przedawkowanie? Mysle, ze tak, ale to dziwne takie realne schizy po MDMA. Mam pewnosc ze to byl czysty towarek. Co o tym myslicie ?
dlatego warto pomedytować przed sesją
raz tak zrobiłem na MDMA, i było fantastycznie
jak skupiasz się na jednym punkcie i patrzysz uważnie.. to nagle jest BOOM i cały obraz skacze na lewo i prawo..
albo jak porobisz kółeczka wzrokiem, to rusza się cały obraz- dziwne zjawisko, fajnie to wygląda
ci co nie nachapali się choć raz dobrze na dobrym techno to nie wiedzą co to prawdziwa, dobra zabawa
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.