13 listopada 20200Sh14sH pisze: @szybszyodlamp dla mnie wożenie ze sobą jakichkolwiek prochów byłoby niekomfortowe bo w razie kontroli trzeba by się tłumaczyć.
Albo kapsułki napełnić i trzymać w fiolce po suplementach...
To totalnie nie ja.
To jednocześnie straszne i fascynujące.
17 września 2020nowywteklocki pisze: Mi f-piracetam mocno wjeżdza na układ nerwowy. Jestem lekko pobudzony owszem ale i tak nic z tym pobudzeniem się nie da zrobić bo jestem tak napięty że nawet nie podchodź. Szukam tylko zaczepki do kłótni z kimkolwiek o cokolwiek i siedze bez sensu sfrustrowany i podkurwiony na krześle.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Co do tolerki to brałem fenylopiracetam przez cały msc, doszedłem do 700mg dwa razy dziennie i boost był taki jak na początku przy 200mg.
Fenylo jest mega, czy to w pracy w domu, na treningach to jest miazga tylko jest jeden minus jak dla mnie, dla innych może plus, tak jak by pojawa się jadłowstręt, zjesz zjesz ale tak na siłę.
To będzie moje pierwsze podejście do fenylo po dłuższym okresie abstynencji i jestem bardzo ciekaw, jak będzie się teraz sprawował.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.