- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Limitbreaker pisze:pamiętajcie że apb z psychodelikami wzmacniają wzajemnie działanie psychodeliczne
...więc ale, pouczano mnie na wiele sposobów w moim wypadku wrzucanie psychodelika na 6-APB kończy się zmarnowaniem psychodelika ;) Jedynie 5-API + 2C-P dało całkiem niezłe efekty. 6-APB próbowałem z kilkoma sajko i nie wyszło, nie wiem, jakby było z łysymi bo dawno nie miałem okazji ;)
Parathormon pisze:(...)Z kwasem - ja bym nie robił, bo obecnie jako "kwas" można kupić wszystko i może wystąpić nieprzyjemna wazokonstrykcja.(...)
A niedlugo test 25B+ 6abp 25I+6abp = te dwa nbomiaki z benzo to dopiero musi byc wypierdol, a nie chce wiedziec co bedzie na 25B.. :D
A jak dobrze pojdzie to poleci 25B+25I+benzo. Relacja soon. Bedzie grubo, ostrzegam! :)
pozdro
Ale ja tu w innej sprawie...;)
Wczoraj zapodalem o 11, 90mg EPH donosowo po czym o godzinie 16 miks 30mg 5APB i 30mg APB.
Było nieźle, moze troche momentami za bardzo byłem rozdrazniony, ale to mogła byc kwestia zbierajacych sie problemów osobistych od jakiegoś czasu. Nie ma co pierdolic...
W każdym badz razie niby faza podobna do APBów branych samych, tylko no wiadomo większa stymulacja fizyczna. Moim zdaniem czułem mocne dojebanie na NDRI. Poszedłem spać o 6 rano.
Ogólnie pożyteczna noc, miałem dużo energii do pisania i słowa same sie układały. W sumie w to mierzylem bo mam masę pracy. Przeważają plusy :)
lepsze niz 140/160mg samej 6 ?
Kurcze bo tak naprawde nie ma jasno wyjasnione co zmienia mix 5 i 6. Przewertowałem cale forum i odpowiedzi sa bardzo różne :scared:
Wczesniej bralem 2g 6abp i dzielilem na 12 czesci - bylo ok, myslicie ze taki mix 5 i 6 bedzie lepszy od samej szostki? zmieni się coś? :rolleyes:
Teraz mam zamiar zamiast 5-APB dac 5-MAPB do mixu z 6tka ;) Ciekaw jestem czy bedzie nadawac sie lepiej do mixu niz stare, dobre 5-APB.. Sprobuje jakos w srodku miesiaca zapodac 60/60mg 5-MAPB/6-APB i pozniej dorzucic taka sama ilosc okraszona 15/20mg hometa jak pierwsza zacznie slabnac i mysle ze bedzie bardzo ok ;) Moze ktos probowal polaczenia tych dwoch benzofuranow?
5mapb+6abp + jakis dobry dopamin ? --> nie wiem, jakies X-FA albo MPA mysle ze taki mix przebilby normalne porzadne pixy chociazby dlugoscia dzialania.
EDIT: zrobilem tak :
1g 6abp + 860-900mg 5abp / na 11 bombek.
Jedna taka chyba juz powinna dzialac calkiem ladnie.
Kawalek z tego grama piąteczki wzialem na testy. Ciekawe jak sie sprawdzi w porownaniu z 6.
A tak z innej beczki @Zatox jakie sa głowne roznice miedzy 5 a 6 ? Co Ci sie bardziej podoba?
Pozdro
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.