Kurwa omijacie ten temat jak ksiądz pedofil skazania!
Wysiłek fizyczny zawsze zmęczy no nie ma chuja we wsi, że jest inaczej. Czy ktoś oprócz ćpania, walenia konia przy kompie, oglądania zmarszczek czy zakol i rozkmin życiowych jeszcze robi coś co pomaga normalnym ludziom zasnąć?
Widział ktoś kopacza rowów z brakiem snu??? Zrobić coś odmóżdżającego jak bieganie, rower, marszobieg czy inne aktywności to naprawdę pomaga zasnąć. Nie zaraz po ale w sumie czuć że trzeba odpocząć.
Pomijam fakt, że zmarszczki się dotleniaja(skóra jest dotleniona) po wysiłku fizycznym, więc kolega Łysy Zmarszczony to dobre dla Ciebie akurat. Skóra wygląda zawsze lepiej i jędrniej jak się uprawia sport co jest zupełnie logiczne.
Poza tym skończcie pierdolić w kółko to samo i weźcie się do roboty. Za miesiąc dajcie znać jak wam idzie i czy widać efekt. A tak to pierdolenie kotka przy pomocy młotka.
Nie chce się? Walić to, ma się dziać! Bez tłumaczenia na 5 stron, bez analizowania po co i na co bo gówno kogo to obchodzi "dlaczego nie i w ogóle" Ruszcie dupe jeśli nadal tego nie próbowaliscie. Prochy ok, dieta ok ale nie wierze, że uprawiacie sport i to regularny. Wierzę, że nie robicie nic w tym kierunku. Poprawi mnie ktoś?
"Spacer zdrowszy i skuteczniejszy w odchudzaniu niż bieganie"
Anonim30 pisze:Wszystko to prawda, co piszesz. Tylko dlaczego, całe życie mało się ruszałem i spałem jak dziecko ? Moje problemy i tak zaczęły się, kiedy miałem sporą ilość ruchu, jak na mnie. Poza tym nie mam większych problemów z zaśnięciem, zwłaszcza jak się zmęczę. Moim problemem jest przedwczesne budzenie się z uczuciem wyspania, a potem napadowa senność w dzień. Oczywiście postaram się więcej ruszać, tak jak pisałem.
Generalnie jestem zalamany.... Przynajmniej mi juz kreatywnosc wrocila i mam duzo nowych pomyalow ktore chetnie bym zrealizowal ale ta n iechec i bol plecow wszystko blokuje.... Wiecie jak z tego wyjsc ? Chcialem od lekarzyn y skierowanie na tomografie zeby sprawdzic ta miednicr czy nic sie nie dzieje to ten stwierdzil "wedlug mnie nic sie nie dzieje" tylko ze to ja mam problem z funkcjonowaniem a nie on...
Bede wam wdzieczby za pomoc, jak znavie cos dobrego na wyjscir z deprechy yo chetnie wyprobuje (po tylu latach cpan ia zalatwienie recki to pikus)... I uprzedzajac teksty "cpaj sport" dodam ze ze wzgledu n a schorzenia ktore mam spprt jesy mocno ograniczony pozatym przy tym bolu plecow nawet minimalby wysilek jest trudny....
Z gory dzieki pozdrawiam
shacodupa pisze:Wysiłek fizyczny oznacza zmęczenie długotrwałą aktywnością. Czy ktoś z nieśpiących robi coś fizycznego? Idzie na 3 godzinny spacer codziennie? CODZIENNIE? Jeździ na rowerze kilka godzin? Pływa w basenie z godzinę minimum codziennie? Pływa a nie moczy się w wodzie? Tak zeby wrócić i żeby nogi i dupa odpadała ze zmęczenia? I tak codziennie z miesiąc, dwa trzy?
Kurwa omijacie ten temat jak ksiądz pedofil skazania!
Wysiłek fizyczny zawsze zmęczy no nie ma chuja we wsi, że jest inaczej. Czy ktoś oprócz ćpania, walenia konia przy kompie, oglądania zmarszczek czy zakol i rozkmin życiowych jeszcze robi coś co pomaga normalnym ludziom zasnąć?
Widział ktoś kopacza rowów z brakiem snu??? Zrobić coś odmóżdżającego jak bieganie, rower, marszobieg czy inne aktywności to naprawdę pomaga zasnąć. Nie zaraz po ale w sumie czuć że trzeba odpocząć.
Pomijam fakt, że zmarszczki się dotleniaja(skóra jest dotleniona) po wysiłku fizycznym, więc kolega Łysy Zmarszczony to dobre dla Ciebie akurat. Skóra wygląda zawsze lepiej i jędrniej jak się uprawia sport co jest zupełnie logiczne.
Poza tym skończcie pierdolić w kółko to samo i weźcie się do roboty. Za miesiąc dajcie znać jak wam idzie i czy widać efekt. A tak to pierdolenie kotka przy pomocy młotka.
Nie chce się? Walić to, ma się dziać! Bez tłumaczenia na 5 stron, bez analizowania po co i na co bo gówno kogo to obchodzi "dlaczego nie i w ogóle" Ruszcie dupe jeśli nadal tego nie próbowaliscie. Prochy ok, dieta ok ale nie wierze, że uprawiacie sport i to regularny. Wierzę, że nie robicie nic w tym kierunku. Poprawi mnie ktoś?
Jedyne twoje problemy to ta bezsenność, lekka depresja, zmęczenie, brak dziewczyny, łysienie? Człowieku.
https://akimg1.ask.fm/assets2/040/840/3 ... /photo.jpg
Jeżeli chodzi o moje zdanie: budzisz się koło 3-4 (jak widać, jeżeli tego chcesz albo nie) wstajesz, bierzesz swoją dupę i idziesz biegać, jeździć na rowerze, cokolwiek. Nie dość, że poprawisz samopoczucie, lepiej się poczujesz to dodaje to pewności siebie i pomaga wyrobić o sobie zdanie a i sylwetke :old: :old: :old: :old:
jesteś w 1/3 swego żywota, a piszesz jak jakiś dziadek, który marzy o młodych dupach. Tu nawet nie chodzi o wygląd i o to, że musisz ruchać młode mulatki, Nie znam ciebie, nie wiem skąd jesteś, gdzie pracujesz, jak wygląda twój dzień, jak żyjesz, masz jakieś studia itp... Ale to nie wymaga żadnych nakładów pieniężnych.
Czasami dawaj sobie wycisk, podwyższaj swoje wyniki, rekordy (już nie mówię o poprzednich zaletach ale do tego, po ciężkim dniu będziesz spał jak małe dziecko)
Siłownia też nie jest droga.
Po prostu postaraj się czasem wyluzować, totalnie odpłynąć, w czasie wolnym rób to co najbardziej lubisz, bądź pomocny, poznawaj nowe osoby, nie bądź nachalny. 90% w posiadaniu drugiej osobie przy sobie jest osobowość i to jak ta druga osoba się przy nas czuje i odbiera. Może po prostu zanudzasz swoimi problemami i tym samym odtrącasz? Nie wiem, jak mówiłem wyżej, nie znam cię
Na sen polecam melatoninę- 2 tabletki i śpisz jak dziecko (teoretycznie im droższa tym lepsza).
Sam jestem od ciebie młodszy i nie mam takich problemów jak ty, co prawda dużo w życiu przeszedłem, jeżeli chcesz o czymś pogadać, to po prostu pisz. GG 539543. będzie git :kotz: :kotz: :kotz: :kotz:
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/wklegalize.png)
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym
Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).