Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 242 / / 0
Najpierw jakiś napój do mordy (nie połykając!) i do tego cukierki, i jakoś normalnie połykam, a jak nie to nawet na sucho ujdzie co wy macie z tym smakiem do kurwy nędzy!? Jak sie nie połknie to huj zostanie okropny smak, ale sie przepija i juz. Ja pierdole ale macie problemy ze smakiem :nuts:
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
No mój sposób jest niezawodny jak do tej pory. Wyłuskuje wszystko do pudełka po Acodinie i tuż przed shootem łyk Coli żeby zwilżyć gardełko potem chlup całość,kilka łyków Coli ot i całą filozofia. Chociaż raz zdarzyło mi się że shoot(nie mylić z cum-shootem %-D) poleciał zbyt głeboko i odruchem wykrztuśnym większośc tabsów wyleciała z gęby jak z rozpylacza %-D. Raz było też tak że rozpuszczajaca tabletka utknęła mi gdzieś głeboko w nosie podczas wymiotowania...do tej pory dostaje skręta jak sobie przypomnę :D
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 2372 / 56 / 0
Właśnie przez coś takiego jak wyżej nabawiłem się wstrętu do gorzkiego. Tzn., wcześniej już miałęm, ale po tym to normalnie nienawidzę gorzkiego. WIe ktoś może jak to pokonać? NIe chodzi mi o zabijanie gorzkiego np. sokiem, ale o pokonanie tego, bo jednak wole zarzucać z wodą, jak chrześcijanie kiedyś. ;)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 242 / / 0
Hmm... jak wcześniej napisałem to najlepiej przeboleć smak, i żreć tabsy.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Brać po 2 tabsy do japy i zapijać czarną, mocną kawą bez cukru.
Taki miks trochę bardziej obciąża serce, ale większość osób tripuje w nocy, a wtedy zmęczenie daje się we znaki i nawet słaba kawa może wiele pomóc.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Słaba kawa to dobra kawa! Z mlekiem cud!
Ale ostrożnie z serduchem. Jak komuś smak nie pasuje niech zmieli tabletki, zrobi bombkę i wrzuci jak benzę, gwarantuję bezbolesny wrzut :)
Uwaga! Użytkownik Rgd jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
Jak komuś może nie smakować DXM...
jestem debilem
  • 1290 / 7 / 0
Smak jak smak, lekowaty. Mi jakoś on nie przeszkadza.
  • 60 / / 0
Mi on od roku nie przeszkadza, biorę kurwa statystycznie co 4 dni po 900mg, czyli 60 tabletek i chuj i smaczne to i pożyuwne i trzeba jeść aby zdrowym bvyć.
Uwaga! Użytkownik Rgd jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 11 / 0
Zatkać nos, zapijać czymś o mocnym smaku, wrzucać tabsy na tą część języka gdzie najsłabiej odczuwany jest smak gorzki. No i odnaleźć swój "poziom maksimum" - czyli ile tabletek na raz damy radę przełknąć, bo jak wiadomo im mniej łyków tym lepiej :-D
Zablokowany
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.