10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zaufalem vendorowi i dzielilem dawki tak na oko ale jak zwykle przesadzilem, byly 2 dorzutki po startowej dawce okolo 200mg, jak juz euforia i efekty 1 dawki znikły pozostaly same skutki uboczne i do tego halucynacje wzrokowe.
04 listopada 2017kwasiarz pisze: ale jak zwykle przesadzilem
Kwasiarzu, a rollujesz z piracetamem ?
dużo żeś zjadł ?
Ja po konkretnym przećpaniu eMą miałem czarne ruszające się cienie w pokoju, niezbyt fajne.
musze kiedyś wypróbować tę motodę 1.5mg/kg i dorzutka połowa z pierwszej dawki ( z piracetamem)
Nie klepie tak jak kiedyś , to fakt ;c
jak się chce poczuć dobrą euforię, trzeba będzie zmienić środek.
6-APB i podobne.. podobno dają rade
od siebie polecam MDA ( pierwszy raz, tydzień po eMce, a i tak było wspaniale)
Niemniej jednak, co byśmy nie robili ta tolerancja na euforyki będzie rosnąć, nie ma litości :wall:
prawda jest taka, że dorzutki potrafią wszystko spierdolić
Nie jadlem kolego z piracetamem, a powinnem? Mialem kiedyś memotropil ale już wyjedzony :-(
Czy moze ktoś zerknąć swoim sprytnym oczkiem i powiedziec ile tutaj tego może byc? Blizej tu do ~250 czy ~400mg? Powiedzmy że stracilem orientację w terenie.
[ external image ]
[ external image ]
ale ciężko ocenić po focie
ano, tez tak z drzwiami miałem.. xd
miałem wrażenie, że przez drzwi balkonowe mi drzewa wchodzą
niezbyt mi się to podoba, kilka dorzutek.. zmęczenie i skurcze od napierdalania tańców
jedyne co mi poprawiało humor to ten irracjolany rozmiar fiuta.. :nuts:
Jedyny efekt uboczny eM, który lubie, a wręcz uwielbiam to oczopląs <3
piracetam wzmacnia eM, i redukuję zjebę
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.