ODPOWIEDZ
  • 608 / 59 / 0
Czym i jak najlepiej wyekstraktować MDMA z piguł? Myślałem pierwsze nad oczyszczeniem zmielonych tabsów acetonem a następnie ekstrakcje wodną ;-) Wyjdzie coś z tego czy chujowo myślę? :wall:
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 559 / 28 / 0
Przykro mi ale nikt się w takie rzeczy nie pierdoli. Jak już to pytaj w temacie ectasy
  • 7 / / 0
Dzisiaj po kilkumiesięcznej przerwie chcę wrzucić bombkę MDMA, ale jak na złość popsuła mi się waga... :wall: Jakieś pomysły jak odmierzyć porcję? Mam skruszony kryształ; niestety nie wiem, ile zostało w torebeczce.
  • 5367 / 981 / 0
Nic nie zdzialasz jak nie wiesz ile masz w samarze. Jakbys wiedzial jaka masz ilosc to sa sposoby by odmierzyc.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 559 / 28 / 0
No i zarzuciłem wczoraj. Nie było miazgi ale bylo dość satysfakcjonujące, po pierwszej wrzucie, szkoda że w tym wypadku dorzutki to tylko marnowanie towaru i same negatywy. Pamiętam ten pierwszy raz z emką, co to było za piękno japierdole. A teraz coraz bardziej czuje takie sztuczne ucpanie..

Zaufalem vendorowi i dzielilem dawki tak na oko ale jak zwykle przesadzilem, byly 2 dorzutki po startowej dawce okolo 200mg, jak juz euforia i efekty 1 dawki znikły pozostaly same skutki uboczne i do tego halucynacje wzrokowe.
  • 610 / 29 / 0
[mention]kwasiarz[/mention] czas na przerwę :-( u mnie też już dorzutki nie klepią tak jak trzeba, tylko większa zwała i obraz się bardziej pierdoli :-/
  • 2241 / 373 / 0
04 listopada 2017kwasiarz pisze:
ale jak zwykle przesadzilem
Takie prawdziwe.. %-D

Kwasiarzu, a rollujesz z piracetamem ?
dużo żeś zjadł ?
Ja po konkretnym przećpaniu eMą miałem czarne ruszające się cienie w pokoju, niezbyt fajne.

musze kiedyś wypróbować tę motodę 1.5mg/kg i dorzutka połowa z pierwszej dawki ( z piracetamem)

Nie klepie tak jak kiedyś , to fakt ;c
jak się chce poczuć dobrą euforię, trzeba będzie zmienić środek.
6-APB i podobne.. podobno dają rade

od siebie polecam MDA ( pierwszy raz, tydzień po eMce, a i tak było wspaniale)

Niemniej jednak, co byśmy nie robili ta tolerancja na euforyki będzie rosnąć, nie ma litości :wall:

prawda jest taka, że dorzutki potrafią wszystko spierdolić
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2990 / 1653 / 35
6-APB i 6-APDB sa świetne. Teraz nielegal ale kiedyś bardzo bardzo fajne.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 28 / 0
[mention]OdwiertKorzenny[/mention] identyczna scena z cieniami, same otwieraly mi się jeszcze drzwi i ktos wchodzil, wszedzie cos sie dzialo ale wszystko nie było pokryte strachem.
Nie jadlem kolego z piracetamem, a powinnem? Mialem kiedyś memotropil ale już wyjedzony :-(

Czy moze ktoś zerknąć swoim sprytnym oczkiem i powiedziec ile tutaj tego może byc? Blizej tu do ~250 czy ~400mg? Powiedzmy że stracilem orientację w terenie. %-D
[ external image ]
[ external image ]
  • 2241 / 373 / 0
jak to czarne jest wielkości karty kredytowej, to mi się wydaje, że coś koło 4 setek..
ale ciężko ocenić po focie

ano, tez tak z drzwiami miałem.. xd
miałem wrażenie, że przez drzwi balkonowe mi drzewa wchodzą %-D
niezbyt mi się to podoba, kilka dorzutek.. zmęczenie i skurcze od napierdalania tańców
jedyne co mi poprawiało humor to ten irracjolany rozmiar fiuta.. :nuts:

Jedyny efekt uboczny eM, który lubie, a wręcz uwielbiam to oczopląs <3

piracetam wzmacnia eM, i redukuję zjebę
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.