P.S sorry nie wiem czy zrozumialam ale bierzesz te 70mg dziennie czy co jakiś czas? Bo jak codziennie to odstaw całkowicie na kilka dni, wtedyprzekonasz sie czy to uzaleznia.
Na kazdego dziala troche inaczej. Do jednego leku masz mniejsze predyspozycje do uzaleznienia, do innego mniejsze. Mnie się nawet podobało działanie zolpidemu. Bardziej niz takiego klona, chociaz to inne substancje, mam minimalne doswiadczenie z klonami, zolpidemami, ale chyba rozumiem, jak mozna się uzaleznic od zolpidemu.
Mam tendencję do uzależnienia ale biorę to tak jak ty , ze względu na bezsenność . Sorry nie kumam żarcia rekreacyjnie tabsow . Ale jak widać może to i zdrowsze
Mój psychiatra opowiedział mi o gościu który łykał 80 tabsow dziennie czyli 800 gr.
80 tabsów no no to ładny rekordzista. Ja znałam takiego co tylko 60 dziennie lykal, non stop chodził lekko zawiany. Ja parę razy próbowałam na uspokojenie wziąć tabletkę za dnia ale to bez sensu bo to nie uspokaja a i przy mojej tolerce jedna tabletka to jak cukierek. Szkoda tabsow żeby w dzień je łykać.
"Rutyna to rzecz zgubna "
06 października 2021Leilani87 pisze: Ja też miałam długi okres jechania na 5 czy 6 tabletach ale potem to było za mało. Dobrze że Ci tolerka się nie wyrabia bo ja np. czasami dochodziłam do 20 tabletek, ale nie na raz tylko dobierałam bo spać nie mogłam. Masakra jakaś i teraz też już ładnie do 5 zeszłam i walnęłam dychę i nie mogę zejść, nie czuję po prostu efektu uśpienia, bo tylko z tym mam problem. Jak zasnę to już śpię a zolpidem ma mi pomagać tylko w tym odcięciu się.
80 tabsów no no to ładny rekordzista. Ja znałam takiego co tylko 60 dziennie lykal, non stop chodził lekko zawiany. Ja parę razy próbowałam na uspokojenie wziąć tabletkę za dnia ale to bez sensu bo to nie uspokaja a i przy mojej tolerce jedna tabletka to jak cukierek. Szkoda tabsow żeby w dzień je łykać.
Pięknie się na tym spało na początku . Z czasem przy dodatkowych tabletach bardzo przyjemny stan euforyczny przed zaśnięciem .
Ocknęłam się naprawdę w lipcu tego roku kiedy całe ciało już mi szwankowało .
Próbowałaś może jakieś antydepresanty ??
Mirtrazepina działa nasennie .
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.