22 października 2017ledzeppelin2 pisze: Empatia Ci skoczy, i znajdziesz sie na imprezie albo bedziesz chcial wiec przeloz badania na kiedy indziej. Nie poczujesz satysfakcji z walenia emki przed kompem. To nie bk ze wykurwia na orbite i cieszysz jape . Miedzy ludzmi pokazuje dopeiro co potrafi. Hyperreal jednak Cie wyslucha jezeli juz.
Albo dziewcyzne zapros, sa fajne doznania.
Sorki ze sie wpierdalam ale nie moglem wytrzymac.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
18 października 2017OdwiertKorzenny pisze: Dostałem jakiegoś dziwnego sorta..
takie kryształki/proch brozowo-beżowe, fajny zapaszek, słodki taki
pierwszy raz mam pachnące MDMA ;]![]()
miał ktoś coś takiego ?
a inny sort, normalny taki.. dobrze robi, białe jasne kryształki i bezwonne
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
przecież najczystsze MDMA to takie przezroczyste diamenty przypominają :old:
Shulgin chyba o tym pisał
Zauważyłem u siebie prawdopodobnie uzależnienie psychiczne od tego narkotyku. W dodatku moja nazwa użytkownika jest już nieaktualna, ema to moja jedyna miłość :-D
Naj kurwa piękniejsze wspomnienia mam z bardzo ciemną, brązową MDMA. Ostatnie przerobione sorty takie nie były. Ten bedzie tzw "champage", lekki kolor brązu. Zobaczymy co to będzie..
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.